Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy vizsgálat...

Hogyan zajlik egy vizsgálat az urológián?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, fitymaszűkülettel mennék. Már évek óta halogatom, de egyszerűen eddig nem volt bátorságom rá, de most már nagyon zavar, kábé nullára esett az önbizalmam szexuális téren. Nyilván hülyeség, de azon aggódom, hogy az orvos kiröhög, mert nem rendelkezem túl nagy méretekkel, vagy leszid hogy miért nem mentem korábban. Nem beszélve arról, hogy diákként nem is tudnék adni neki semmit, és félek hogy emiatt kontármunkát végezne.

Szóval érdekelne, hogy aki már túlesett ilyesmin, az mit tapasztalt, meddig tartott a vizsgálat, milyen volt a légkör, stb.

2013. máj. 8. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

szia én lány vagyok, de annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez az egészhez, hogy hidd el az orvos annyi és annyi féle,méretű,kinézetű,esetleg SZAGÚ szerszámot látott/vizsgált már, hogy egy percig sem ilyen szemmel/gondolatokkal fogja méltatni a tiedet. te csak egy vagy neki a sok közül.

azt meg kétlem,hogy leszídna,hogy mért csak most mentél... a magyar orvosok nem törődnek semmivel...nem hogy ilyennel!

menj el nem lesz semmi! most már ne halogasd!!

2013. máj. 8. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Azzal kezdeném neki csak egy eset vagy .Pont ugy vizsgál meg mint másokat .Hogy milyen beavatkozásra lesz szükség az

a vizsgálaton derül ki .Ami igaz az igaz,mehettél volna legalább 3 évvel előbb is .Akkor mint f9iatalkorut láttak volna el ,azaz biztosan altatásban végezeték volna a műtétet.Most lehet hogy csak helyi érzéstelenités lesz .

A magánrendelésről le is beszélnélek ,elvégzik ez TB vel is .Ahogy én is ,az orvos is megemlitheti hol voltál eddig ? De ez a lényegen semmit nem változtat .

Csak bátran tedd meg a lépéseket,hogy ha tanuló vagy akkor

a szünetben ez meg legyen.Fontos lenne hogy otthon gyógyulj hosszabb ideig .A pénzel meg ne foglalkozz .

Tudok olyanról nagyon jól meg lett fizetve,mégis elbarkácsolta .

2013. máj. 8. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Azzal kezdeném neked ** Így helyesen
2013. máj. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!