Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 10 éves koromban volt egy...

10 éves koromban volt egy kicsit furcsa fitymaszűkület műtétem. Valaki segít?

Figyelt kérdés

A mûtét után megmaradt ilyen bõr a makk körül. Nem mondták anyumék , hogy ez igy természetes , de más péniszeken nem láttam ilyent. Mitõl lehet? Magától megjavul? :S

12/F

2012. jan. 22. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem teljes csak részleges körülmetélést végeztek nálad.

Az a kis maradék bőr örökké úgy és ott fog maradni ahol van, ezzel együtt kell élned vagy elmehetsz egy fityma plasztika műtétre ahol rendeb rakják de az fizetős dolog.

2012. jan. 22. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
És miben más a részleges? Rosszabb vagy jobb? És nekem nem lett volna jogom választani?
2012. jan. 22. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

A részleges csak annyiban más hogy ne az egész fitymád távolítják el hanem csak egy részét.

Ez nemhogy te de még szüleid sem tudták volna módosítani

mert legtöbbször az orvos dönti el hogy részleges vagy teljes eltávolítás kell-enyhe szűkület esetén ugyanis praktikusabb csak az elejét lecsippantani, kivéve ha szüleid konkrétan a teljeset kérik(részlegeset nem valószínű hogy kérne bárki mert semmi előnnyel nem jár).

2012. jan. 23. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
43%

Hülyeség, hogy rosszabb a részleges, éppen, hogy örülni lehet annak, ha megmaradt valamennyi bőr. Nekem az egészet levágták és most milliókat fizetnék érte, ha legalább a harmada vagy negyede meglenne :(

Legalább a makk pereme lenne érzékeny és nem lenne ilyen rossz az egész :(

2012. jan. 26. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
12%
az jó,ha ott maradt bőr,sőt ha enyhe volt a szükületed akkor le sem kellett volna vágni még kicsit sem a fitymádból,csak ezt nem közlik.Ez így marad.JObb hogy ott van.
2012. jan. 28. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
Van akinek a teljesen fitymáját eltávolították,így semmiféle bőr nem maradt meg,így érzékeny a makkja,akár a makk színe is változott,csomó kellemetlenséget okozva ezzel.Jó hogy ott van,hidd el.De elvileg vissza is lehet teljesen nyújtania maradék fitymát és akkor úgy néz ki majd mint korábban,születésedkor,de kitartó,sok évi munka.Kis is csúfolják a butábbak,meg meg is bámulják akinek nincs fitymája,csak a csupasz makk és nem is túl szép sokak szemében.
2012. jan. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!