Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A húgycsövemben valami kemény...

XCitroMx kérdése:

A húgycsövemben valami kemény bogyószerű dolog akadt, talán vesekő/vesehomok?

Figyelt kérdés
A péniszem közepén valami megakadhatott vagy nem tudom, de szúró viszkető érzést vált ki, ha valakinek volt hasonló írjon!

2014. júl. 22. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:

hát ha szúr, akkor lehet hogy vesekő, de az szerintem nem sokáig maradna ott...

ha viszket akkor lehet hogy inkább valami fertőzés...

nem tudom, keress fel egy urológust, vagy bőr és nemi beteg gondozót, de lehet hogy első körben a háziorvosod inkább és majd ő segít hogy hova menj...

2014. júl. 22. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
holnap mindenképpen menni szeretnék, csak valami alapra voltam kíváncsi, köszi :)
2014. júl. 22. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

A vese és a húgyhólyag közt lévő vezetékben eltud akadni egy kő .A húgyhólyagból kijutva már végig jön a vizelettel .

Ez inkább fertőzés gyanus lehet .

2014. júl. 22. 21:36
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Figyelj! Nekem volt vesekövem. Fetrengtem a fájdalomtól. Kórházba kerültem, ahol a hölgyek, akik szintén vesekőtől szenvedtek, azt mondták, hogy egy gyereket meg lehetne szülni ennyi fájdalom árán! Ha nem görcsölsz, ha nem fáj, akkor az szerintem nem vesekő!
2014. júl. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!