Nikoletta 23 kérdése:
Mennyi ideig tart a vesekő, "vesehomok" miatti fájdalom?
Figyelt kérdés
Páromnak 4 nappal ezelőtt vesekövet állapított meg a doki,pontosabban,még csak homokszerű és nem állt össze kővé.Sok-sok folyadék és bizonyos ételek kerülésével igyekszik a párom "felgyorsítani a folyamatot".Írnátok a tapasztalataitokról,mi segített,mi vált be!Válaszaitokat köszönöm!2013. júl. 17. 22:09
1/5 anonim válasza:
Nekem No-Spa forte-t, Rovatinex-et ( vény nélkül kaphatók), és vényköteles Algopirint írt a dokim. Diétáznom nem kellett, viszont a 2-3 liter vizet meg kellett innom naponta. Ez a legfontosabb. Egy darabig írtam is, mikor mennyit ittam, mire hozzászokott a szervezetem.
2/5 anonim válasza:
Szia!Tőzegáfonyás stabilizált Aloe Vera rostos ivólé.Görcsöl is? Ha igen, akkor azon meg szűrt leve segíthet.Sok jó tapasztalat van velük.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
Még egy fontos kérdés:Mikor gyógyultatok meg?Hetek,hónapok?
2013. júl. 18. 07:50
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerencsére nekem nem volt ilyen problémám, de az ismeretségi körömben használták és jól bevált.A görcsoldás 15-20 perc.A követ, homokot pár hét latt "megszűlték". van régebbi leírt orvosi tapasztalat is róla. Mielőbbi jobbulást!
5/5 anonim válasza:
Sajnos amíg ki nem pisili, fájni fog. Ha beszedi a görcsoldót, iszik rengeteget és ugrálgat a lépcsőn, vagy helyben páros lábbal, akkor könnyebben lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!