Történhet-e ilyen változás egy egészséges testben, amit nem betegség okoz? (19 évesen sok pattanás)
2 évvel ezelőtti nyár végén lettem figyelmes arra, hogy elkezdett minden nap újabb fehér pattanás nőni az arcomon aztán szépen egyesével nyomogattam ki, egy pár hónapig még nem volt zavaró, de éreztem, hogy valami nem okés, mert ilyen nem volt korábban, és tél eljöttével már teli voltam pattanással, aknéval, alapozóval próbáltam elfedni, elég hülyén nézhettem ki, de annyira talán nem nyomasztott mintha nem tettem volna rá krémet
azt hozzá kell tegyem hogy azon a nyáron pont volt vmi húgyúti fertőzésem ami fél évig elhúzódott(addig eléggé sok helyen szartak rám az orvosok), ebből lett egy vesekő ami máig megvan, igaz csak 1 orvos mondta, hogy vesekő, nem tudom mennyire vegyem komolyan, de a véres hugyozás mindennapos ha nem iszom meg legalább egy liter
mostanra azóta már másfél év telt el, most lesz nyáron kettő
az aknék,hegek már elmúltak(nagyjából), de ugyanúgy minden nap egy-két újabb pattanásom van, kb 50-100 kisebb pirosodás a bőrömön, tavaly rosszabb volt csak ez vigasztal, de mégis mi lehet az oka?
azt nem hiszem el, hogy 19 évesen ez normális
köszönöm a választ!
Lehet kismedencei gyulladásod is, de nem hinném, hogy a vesekő okozná, vagy közvetlenül a húgyúti fertőzés. Ezen kívül még ételallergia is okozhatja ezeket, vizsgáld meg, hogy tejtermék, glutén fogyasztásakor rosszabbodik-e, illetve ezek elhagyásakor van-e javulás.
Én fog. gátlóval jártam így, pont ugyan ez volt, de nekem csak akkor normalizálódott a helyzet, miután abbahagytam és mellé még át is kellett térjek a gluténmentes étrendre. A bogyó kicsinálta a bélésem és előjött az eddig rejtett lisztérzékenységem.
Bélrendszeri tüneteid nincsenek? Azok okoznak inkább bőrtüneteket.
azt nem írtam korábban hogy ennek kivédése miatt már másfél éve nem ettem ittam olyat amibe tej van, kb 11 hónapja olyat amibe glutén szal még emiatt sem lehet
random gyomorfájások (valszeg stressz miatt), illetve gyomorsav miatti gyomorfájások azok vannak ,de a lúgos víz ezeket elég jól kordában tartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!