Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok! Mit szólnátok hozzá?...

Lányok! Mit szólnátok hozzá? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Sajnos rendellenességgel, hypospadiasisszal születtem amit nem megfelelően műtöttek. Mit szólnátok hozzá, hogyha a barátotoknak, akit szerettek, leműtötték a pénisze felső 3-4 centijét (kb 11 cm maradt), és még olyan 60-70 fokban görbe is a vége(lefelé)?

Őszinte válaszokat szeretnék, de bunkó válaszolók légyszi kíméljenek, és ne poénkodjanak ezen. Köszi.

2010. jan. 9. 15:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Hogy mit rakhatnál rendbe?

Pl. a cerkádat, az önbizalmadat (részben).

Persze, csak ha akarod, és van is hozzá megfelelő anyagi tőkéd. (Ezért pereld be azt a kontárt egy jó ügyvéddel!)

Mert most én úgy látom, hogy csak céltalanul vegetálsz, mindenféle hit, bizalom és önbizalom nélkül.

Nem tudom, most úgyérzem kezdem elveszíteni a fonalat...

Eleinte azt hittem, azért nyitottad ezt a kérdést, hogy segítségért kiálts, De ha nem akarod, hogy valami úton módon segítsünk neked, akkor mit szeretnél? Mit akarsz?

Vagy mit vársz tőlünk, tőlem...mit mondjak?

Ha azt akarod, hogy azt mondjam, amit hallani szeretnél, okés...legyen, akkor azt mondom. De akkor az nem én lennék, hanem a te képzeleted, vágyad (ha még van).

Ezen felül nemcsak te vagy rossz passzban,... Nagyon jól tudom miben vagy te most mert én már jártam ott, csak kiküzdöttem magamat belőle. Igaz, nekem jó a cerkám, de most nincs csajom. Sokat kiközösítettek. Engem is elkapott a "fekete hullám", nemcsak téged, legutóbb tavaly nyáron. Igaz, más miatt, de nasonló mélyen voltam, mint ahol most te is vagy. Segítségért kiáltottam, csakhogy azt kértem is, így végül előbb-utóbb meghalgattak és kaptam is.

Te most mit kérsz...mit akarsz kapni tőlünk?

(...a normális fütykösön kívül...)

Mit segítsünk?

Próbállak jobban megérteni, de ha ebben nem segítesz nekem...tudod, hogy nem fog menni...

Szüleidről, testvéreidről még mindig nem tudunk semmit...nem mintha ők jobban érdekelnének, de ha beengedsz egy picit az életedbe néhány pillantás erejéig,... talán jobban megérthetünk téged.

EE

2010. jan. 11. 16:58
 32/35 A kérdező kommentje:

Hmmm.. most nem azért, jól esik hogy érdeklődsz, de nézd meg a kérdést hogy mit szerettem volna :)

Van egy öcsém aki a laggonoszabb ember a környezetemben. pl. folyamatosan sakkban tart azzal, hogy szétkürtöli mindenhol a fogyatékosságom... egy féreg. de ez mellékes.

Szüleimről asszem mindent elmond hogy elcseszték az életem :)

Amúgy meg hogy tehetnék rendbe? Lehetetlen :) Makkot vagy valamit nem lehet csak úgy hozzáragasztani a végéhez :) Egyenesíteni lehetne, de annak sincs értelme.. ez van.

2010. jan. 11. 17:41
 33/35 anonim ***** válasza:

Makkot nem is lehet hozzáragasztani a végéhez ez igaz, de plasztikai műtéttel kialakítani hasonlót igenis, lehet. Ezen felül a szexboltban kapható egy néhányezer forintos közösülést elősegítő segédeszköz, amit úgy hívnak "péniszhosszabbító". Ennek az anyaga vagy szilikon, vagy latex, a péniszre remekül illeszkedik, mindössze a megfelelő méretre kell használat előtt vágni.

Addig, amíg plasztikai sebésszel nem alakíttatsz ki magadnak valódit. Ne hidd, hogy lehetetlen! :o _ A mai orvostudomány már egész extrém dolgokra is képes.

A szüleidről mindent elmond hozzáállásuk, ettől függetlenül tégedet is csődtömegként kezelnek, vagy hogyan, s miképpen bánnak veled?

Bunkó nemtomhányéves öcséd -- akinek ezek szerint (szülői örökség) semmi lelkiismerete sincs, -- meg addig tarthat sakkban, amíg te azt hagyod.

Ne aggódj! Van ebben tapasztalatom, mégha sok barátom nincs is. Az élet megtanított engem küzdeni, és szembenézni azokkal akik terrorizáltak, úgyhogy most viszonylag nyugi van. Nem írnám le ide, hogy hogyan, és miképp lehet ilyesmit elintézni, de nem lehetetlen.

Öcsike meg ugat, de nem harap, és elég egy jól irányzott blöff is ehhez némi alappal, és nem megoldhatatlan.

Neked egyébként nincsenek barátaid/haverjaid? Ennyire elveszi az eszedet meg a figyelmedet a komplexusod, Pajtás?

Jó, olvasásból gyerekkoromban versenyt nyertem másodikként... Hogy mit akar6sz?

Őszinte válaszokat és hogy a bunkó válaszolók kíméljenek. Ezen felül a csajokhoz tettél fel egy kérdést, hogy mit szólnának hozzá, ha olyan párjuk lenne, akinek a farka csonkolt!? (Na jó, belátom nyers vagyok egy kissé, de ez csak a jéghegy makkja, ezt te is tudod.) Na, de mi a célod ezzel a kérdéssel?

Am. én, mivel srác vagyok, sajnos nem tudok az alapkérdésedre válaszolni mert nem nekem szól, ez tény. Azzal, hogy mégis hozzászóltam, mert sztem segélykiáltás is volt ez a kérdés itt részben, a beszélgetésünk így is "Strich durch die Rechnung"-módon átalakította a témát. De ha ez neked ez probléma, akkor inkább kiszállok, és hagylak tovább a depidbe süllyedni, Pajtás.

EE

2010. jan. 11. 18:31
 34/35 anonim válasza:

Szia!

Az én fiam is ezzel a rendellenességgel született, most négy éves és úgy döntöttem nem műtetjük meg, mert az orvosok szerint nem fontos, mert ugyanúgy funkcionálhat műtét nélkül is és nem tudják biztosítani, hogy egyáltalán sikeres lesz - e a beavatkozás, valamint azt sem, hogy hány műtét szükséges. Már több kórházban, több orvosnál is jártunk. Viszont én fontosnak tartom, hogy a gyerekemet alaposan tájékoztassam arról, hogy neki más a kukija és igazából ha megműtenéik is más lenne.

Figyelj, szerintem ma már nem gond, hogy valakinek valamilye más. Lehet, hogy majd tapadnak rád a csajok, mert neked más! Légyszi vedd fel velem a kapcsolatot mert érdekelne minden ezzel kapcsolatban. Köszi.

2010. febr. 27. 17:42
 35/35 szellkriszta ***** válasza:

Bocsi, valamit nem értek: hogyhogy levágták a felső 3-4 centit? Az a makk, a pasik azzal élveznek. Ha az nincs, akkor nincs szexuális élvezet sem...

Vhogy nem értem, mit ronthattak el az orvosok. Azt viszont megértem, hogy komplexusos vagy, mert valami irtó nagy baj lehet a szerszámoddal.

(Nem tudják helyrehozni az orvosok valahogy, amit elrontottak?)

2012. okt. 2. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!