Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek miért nincs 15...

Szerintetek miért nincs 15 évesen spermám?

Figyelt kérdés
Tudok maszturbàlni, és van érzés is de nem jön soha sperma, és magömlésem sincs!
2014. júl. 19. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Majd lesz
2014. júl. 19. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert még biztos fejletlen vagy
2014. júl. 19. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
A serdülőkor jeleit (szőrösödés, mutálás, hirtelen növekedés stb.) tapasztaltad már magadon?
2014. júl. 19. 10:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Hàt kezdek szörösödni de nem nagyon, nem mutàlok és nem nőttem hirtelen sem!!
2014. júl. 19. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, akkor elég későn érő vagy! Mikor kezdtél szőrösödni és mennyire vagy szőrös? Mert ha csak mostanában, akkor lehet, hogy csak várnod kell egy keveset és majd lesz. Milyen magas vagy? A szüleidről tudod esetleg, hogy mennyire voltak fejlettek a Te korodban?

Ha 16 éves korodig sem lenne magömlésed,akkor már érdemes lenne felkeresned egy endokrinológust.

2014. júl. 19. 11:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Hàt kb 3 hònapja! 167 cm!! de ott lent csak 7! Szüleim elégge fejlettek voltak fiatal korukban de én nem!!
2014. júl. 19. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod a szüleid milyen fejlettek voltak ? Elsődlegesen a testi fejlettség az íránymutató itt,aztán jöhet a kor mellé
2014. júl. 19. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom nem vagyok h***e hanem megkérdeztem!!
2014. júl. 19. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért nincs spermád mert ahogy leírtad te eléggé későnérő vagy,meg alacsony is,167 cm magas kb egy 13 éves fiú és egy átlagos fejlettségű 12-13 évesnek már kezd fanszőre nőni,akinek 13 éves kora után nő csak fanszőre az már későnőr.

még ahogy leírtad nagyon kisfiús vagy fejlődésre.De nyugi a spermát a szervezetnek,későnérők esetében is legkésőbb 16-16,5 éves korban már termelnie kell.Tehát van még pár éved erre,ha addigra se lenne,akkor endokrinologushoz szokták az embert küldni.

2014. júl. 25. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Magömlés= a sperma távozása a húgycsőből.és sok embernek csak sexnél és maszturbáláskor van spermája,valaki meg simán arra ébred fel reggel hogy áll is a pénisze meg csupa ondó van a gatyáján,ebben nem vagyunk egyformák

Ami fontos hogy 16 éves korodra ha maszturbálsz legyen már spermád,még van 1 max. 1,5 éved.

2014. júl. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!