Miért nincs spermám 16 évesen? Fiú vagyok 185 cm,87kg. Többi lent.
Ne foglalkozz vele, ez a teendő.
Csajok hisztiznek a testükön, persze a tinifiúkat próbálják csajnak nevelni, szép új világrend..
Sz.ard le, fiatal vagy még, f@.szt kell neked stresszelni. Kölyök.
remélem, csak próbálsz ironikus lenni :)
tudod, van egy betegség, aminek a következtében a sperma nem kifele jön, hanem visszafolyik a húgyhólyagba, ha ezt nem kezelik, a férfi terméketlen lesz, gondolom ezt a kérdező sem akarja, szóval ajánlatos sürgősen orvoshoz fordulni, mert ez nem normális állapot
Köszönöm a #2es nevű válaszolónak!!!!
Nem adtam fel,és végül megjött a sperma,amely kicsit sárgás szinű volt.Jött rendesen,a sárgás szín az baj?mitől van?
tudod, lehet csúfolódni, de ez csak a te tudatlanságodat bizonyítja :)
kérdező, továbbra is azt mondom, menj el orvoshoz, 5 perces vizsgálat nekem sem árt meg
A hozzászólásod számomra magyarázatra szorul. Hol csúfolódtam?
Tényleg érdemes visszafogni a magömlést, ezzel igen sok elpocsékolandó energiát megtakarít a férfi test, ugyanakkor még aki visszafogja a magömlését, az is meghal egyszer. Szerencsére én is meg fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!