Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nincs spermám 16 évesen?...

Miért nincs spermám 16 évesen? Fiú vagyok 185 cm,87kg. Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval,magömlésem volt már kb. 7x mikor valamilyen szexuális élményem volt álmomban , és a péniszem fején ott volt az előváladék ill. a fehér sperma.Ám akárhányszor próbálom kiverni nem jön a sperma.Nagyon sokat stresszelek ezmiatt, pedig hallatszódik a "csattogó" hang mikor huzogatom.Merev állapotban 15cm a péniszem nagysága.Mi a teendő?

2014. máj. 24. 14:30
1 2
 1/16 anonim válasza:
70%
Ez nem nagyon természetes. Azt ajánlom, hogy fordulj inkább orvoshoz, nehogy baj legyen belőle.
2014. máj. 24. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
neked van spermád, orgazmusod nincsen ha jól értem. Gyakorlatilag nem tudsz önkielégíteni. Folytasd sokáig az önkielégítést
2014. máj. 24. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
Én kiverném neked :) :$
2014. máj. 24. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
orvoshoz kell fordulnod, különben meddővé válhatsz
2014. máj. 24. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
22%

Ne foglalkozz vele, ez a teendő.

Csajok hisztiznek a testükön, persze a tinifiúkat próbálják csajnak nevelni, szép új világrend..

Sz.ard le, fiatal vagy még, f@.szt kell neked stresszelni. Kölyök.

2014. máj. 24. 15:00
 6/16 anonim ***** válasza:

remélem, csak próbálsz ironikus lenni :)

tudod, van egy betegség, aminek a következtében a sperma nem kifele jön, hanem visszafolyik a húgyhólyagba, ha ezt nem kezelik, a férfi terméketlen lesz, gondolom ezt a kérdező sem akarja, szóval ajánlatos sürgősen orvoshoz fordulni, mert ez nem normális állapot

2014. máj. 24. 15:03
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a #2es nevű válaszolónak!!!!

Nem adtam fel,és végül megjött a sperma,amely kicsit sárgás szinű volt.Jött rendesen,a sárgás szín az baj?mitől van?

2014. máj. 24. 15:18
 8/16 anonim ***** válasza:
15%
Nekem sem jön sperma, ha visszafogom a magömlést. Volt munkám vele hogy így legyen. Meg fogok halni.
2014. máj. 24. 15:23
 9/16 anonim ***** válasza:

tudod, lehet csúfolódni, de ez csak a te tudatlanságodat bizonyítja :)

kérdező, továbbra is azt mondom, menj el orvoshoz, 5 perces vizsgálat nekem sem árt meg

2014. máj. 24. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:

A hozzászólásod számomra magyarázatra szorul. Hol csúfolódtam?

Tényleg érdemes visszafogni a magömlést, ezzel igen sok elpocsékolandó energiát megtakarít a férfi test, ugyanakkor még aki visszafogja a magömlését, az is meghal egyszer. Szerencsére én is meg fogok.

2014. máj. 24. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!