Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nincs spermám 16 évesen?...

Miért nincs spermám 16 évesen? Fiú vagyok 185 cm,87kg. Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval,magömlésem volt már kb. 7x mikor valamilyen szexuális élményem volt álmomban , és a péniszem fején ott volt az előváladék ill. a fehér sperma.Ám akárhányszor próbálom kiverni nem jön a sperma.Nagyon sokat stresszelek ezmiatt, pedig hallatszódik a "csattogó" hang mikor huzogatom.Merev állapotban 15cm a péniszem nagysága.Mi a teendő?

2014. máj. 24. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan, mondtam én. Mivel éjszakai magömlésed volt, ezért egyértelmű, hogy a rendszer működik, csak kezelni kell tudni :D és azért volt éjszaka, mert napközben te nem oldottad meg :)

Ha kicsit állottabb (értsd nagyon régóta van raktáron) hajlamos sárgás-fehérbe hajlani. Ez még nem betegség. Van akinek ilyen pár nap után, van akinek csak tejfehér, és az állagban is lehet eltérés. Szinte darabosan sűrű, vagy tejesen folyós, sőt lehet átteszőbb is ha sokat csinálod.

Most, hogy megvan mit kell csinálni jó szórakozást :)

2014. máj. 24. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
4,6 os koránt sem így van ahogy gondolod. A meddővé válást nem a gyakorlatlan masztizás okozza .Nem csak húzni kell hogy csattogjon,ha nem agyilag is ott kell lenni .Meg kell tanulni sexuális dolgokról fantáziálni,testi érzéseinket felísmerni . A masztizás is egy szex forma,csak általában egyedül történik .A szex az agyban játszódik,a pö**ünk csak kellék hozzá .
2014. máj. 24. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Lepontozva, és a leghasznosabb hozzászólásom volt, mert meg is oldódott a gondja.

Nah ez szánalmas. Nem tudom ki a "bosszú lepontozó" de ez már vérciki rá nézve is.

2014. máj. 24. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Így működik a GYIK.

Gondolj arra hogy szerencsétlen lepontozónak milyen sz.ar élete lehet.

2014. máj. 24. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Az dűhit, hogy egyértelműen ez volt a gondja a kérdezőnek, a lepontozónak nem ezzel volt a baja (van egy tippem, hogy el sem olvasta) hanem velem. (mondjuk ez neki égés az tény, főleg most) Jó értem igazad van egyébként, ez a gyik. Tudom, tudom. (lehet csak rossz napom van azért zavar)
2014. máj. 24. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:

ha esetleg rám gyanakodtok, nem pontoztam senkit :)

ahhoz túl lusta vagyok

2014. máj. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!