Miért nincs 14 évesen spermám?
Hogy a bőrt nem nagyon tudod hátrahúzni ,az viszont gond,szűkület gyanús nagyon
1 es voltam
"húzni kb 2-3 naponta de merev állapotba nem akar feljőnni rendesen csak épp a micsodám hegyéről bírom lehúzni! 14/f"
Ezt már orvos kell lássa. Inkább most, mint az esküvőn...
Szőrösödsz, és már van merevedésed, szóval semmi gond nincs. Beindult az érésed, és majd szép lassan elérkezik a sperma termelés is. Nem kell izgulni, jön az majd magától.
"A bört a nemiszervemen néha felszoktam húzni kb 2-3 naponta de merev állapotba nem akar feljőnni rendesen csak épp a micsodám hegyéről bírom lehúzni!"
Nem 2-3 naponta húzzuk le, hanem naponta minimum mosdáskor-zuhanyozáskor. Pisilés előtt is érdemes hátrahúzni, hogy szokja (illetve akkor a pisid sem fog ezer ágra tartani, ha megfigyelted). Egyébként én ugyanígy jártam ennyi idősen. Nem jött le nekem se mereven, sőt még volt amikor letapadt is. DE észhez tértem, és direkt elkezdtem húzogatni, gyakorolni a kádban (meleg vízben), és pisilésnél, így kb 2-3 hónap múlva már teljesen letudtam húzni, és mai napig jól működik (sok évtizede ennek). Próbáld meg, de ha nem megy, akkor irány a doki.
Nézd te látod, ha gondolod, akkor menj egyből egy dokihoz vele. Ott is megkérdezheted, hogy nem lehetne-e esetleg próbálkoznod vele....lehet azt mondja, hogy okés, és add is akár valamilyen speckó kenőcsöt, hogy a bőr "lazuljon".
Egyébként nekem sem egy nap alatt változott meg, ezt jó ha tudod, de nem akarlak semmire rá, vagy lebeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!