Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kérlek vegyetek komolyan,...

MUSTANG-G kérdése:

Kérlek vegyetek komolyan, hetek óta stresszelek az ügyön! 15 éves fiú vagyok, a barátnőm 1,5 évvel idősebb, ahogy csak tudok szeretnék neki megfelelni, ámde akadt egy kis probléma. Folyt. Lent?

Figyelt kérdés
Eddig rengeteg volt a szex, és most (fél éve tart a kapcsolat szex-szel együtt) szex közben ellaposodok. és beparázok, egészségügyi gondokkal nem küzdöm, magamat ki tudom elégíteni, a barátnőm is engem a kezével, merevedésem van reggel is, és amikor izgalomba jövök. A szüleim azt mondták valószínű meguntam vele a szexet, így megy ez mindenhol egy idő után. Hiába változtatunk ezt-azt mégis bekövetkezik. Igazán nem értem most. Megnyugtattak, és adtak kamagra zselét, egy kis részét próbáltam csak, és azzal tökéletesen működött a dolog. Azt mondta édesanyám, hogy higyjem el nem adnának zselét ha lehetne tőle bajom, bér én aggódok az egészségemért. Barátnőmet tiszta szívemből szeretem, nem akarom lecserélni, ha működök, baromi jó vele a szex, és ezt biztan állítja ő is. Egy kétségbe esett tini. Szerintetek?

2014. júl. 14. 01:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még nem kellett volna sexelned és a szüleid is kicsit furák ha jónak látják hogy 15 éves gyerekek össze vissza sexelnek.Anyukád meg elég fura,az jó ha az ember meg tud dolgokat beszélni,de azt is egészséges mértékig,azért az megbeszélni mit és hogyan csinálsz a lánnyal az már túl lépni az egészséges határt.

Nekem ez már túlzás!

2014. júl. 17. 11:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda hogy ilyen a világ ha ilyen szülők vannak!

15 évesen még nem kellene sexelnie,a szülőnek az lett volna a dolga hogy elmagyarázza várjon vele még egy kicsit és nem potencia növelőket adnia!

JÉzusom milyen felelőtlenek!

2014. júl. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!