Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha letegeztem telefonban egy...

Ha letegeztem telefonban egy fodrászt, de idősebb, hogyan adjam tudtára, hogy nem megsérteni akartam ezzel?

Figyelt kérdés
Felhívatm egy idegen fodrászt és letegeztem, mert volt hogy lemagáztam és egy korombeli lány volt. De megtudtam, hogy idősebb és a telefonban nem volt valami kedves. Hogyan mondjam meg neki, hogy nem akartam bunkó lenni. Olyat még sem mondhatok, pláne egy szépségiparban dolgozónak, hogy azt hittem fiatalabb.

2013. dec. 24. 23:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit mondj:

A telefonban nagyon fiatalnak tűnt a hangja, ezért tegeztem le, elnézést. Nem tiszteletlenségnek szántam. (Hozzá széles mosoly.)

2013. dec. 25. 00:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (:
2013. dec. 25. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!