14 éves vagyok és 19 cm a farkam és 5cm vastag! Ez mekkora? Átlag felett van vagy alatt? Nem tudom megbecsülni, hogy nagy, átlagos, vagy átlag alatti?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 19:29
12/14 anonim válasza:
Álmodba, még a 19 et el is hinném, de szerintem az se annyi, de hogy 5 ös farkad nincs az is tuti.
13/14 anonim válasza:
Simán lehet nekem 17cm és 13 vagyok...
14/14 anonim válasza:
Ez a méret elég nagy,amúgy meg szerintem nem biztos,hogy kamu. Lehet valakinek már ennyi idősen ekkora, nekem is most 18,5cm és 5 vastag. Mondjuk azt nem értem,hogy mindenki írja,hogy biztos kamu,mi értelme ide kamu adatot írni, kinek akarnál felvágni?Lehet valakinek kicsi vagy átlagos, de lehet valakinek ekkora is.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!