Átlagos magasság egy nőnek? Baj, ha én 175 centi vagyok? 15/L
Figyelt kérdés
Elég ideges vagyok a magasságom miatt, csak 15 vagyok, de már mindenkit lenőttem. Ez nagyon gáz? :s2014. jún. 29. 19:05
2/19 anonim válasza:
Dehogy gáz van 1 csomó magas csávó, az átlagos humán hím magassága kb 174-175. Legfeljebb magassarkú helyett topánkát veszel :D
3/19 anonim válasza:
Szerintem nem
Jó az ha egy lány magas
4/19 anonim válasza:
nem gond, legalább a srácnak szemmagasságba lesz a cici :D
5/19 anonim válasza:
Mellé hány kg vagy?És igen egy NŐNEK pont jó szinte már már tökéletes pár év múlva imádni fogod :) + jobban nézel ki magasabb fiú mellett
6/19 Ahol megállt az idő válasza:
Nem gáz, vannak olyan fiúk, akik a magasabb lányokat szeretik. :)
Én pont az ellentettje vagyok. Idősebb vagyok nálad, de 20 centivel alacsonyabb.
Egyik sem a legjobb.
7/19 anonim válasza:
Női átlagmagasság 163-165cm körül lehet. Szerintem nem kell sokat aggódnod, hisz már nem valószínű, hogy fogsz még nőni. Nők 15-16 éves korukra elérik végleges magasságukat. Személy szerint nekem tetszenek a ilyen magasságú nők, bár én csak 173cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!