Átlagos magasság egy nőnek? Baj, ha én 175 centi vagyok? 15/L
148cm 15/L
ez mennyivel jobb?T.T ne akarj alacsonyabb lenni. Nem olyan jo az. Engem is nagyon sokszor idegesit a magassagom. Es sokszor, igazabol napi szinten be is szolnak, mert a 2 evvel fiatalabb hugom is magasabb mint en. A reggelek altalaba ugy kezdodnek hogy az en szeretettel teli, kedves, megerto, imadnivalo csaladom sorban le "torpez".
Nem baj ha 175cm vagy. Ugyse tudsz mit kezdeni a magassagoddal. Sz@rd le. Mar en is lesz@rom azt hogy torpe vagyok.
jaaajj nem gaz,dehogy. ennyi idosen ez normal. en asszem 16 eves koromban voltam 144 es hat igy is maradtam :)
28/L
Csak most zavar a magasságod hidd el. Később imádni fogod:) én is pont ennyi vagyok 14 éves korom óta. Akkoriban zavart mert mindenki, még a fiúk is kivétel nélkül alacsonyabbak voltak nálam. Aztán ahogy öregedtem, egyre kevésbé zavart, és már imádom:) ráadásul emellé még homokóra alkat társul, plusz természetes szőke, és világoskék szemű is vagyok, és a férjem odáig van értem:D ő 190 centi.
Egyébként ez már magasnak számít nőknél. A női átlag 160 centi, a férfiaké 180, bár én sokkal több alacsonyabb pasit látok, mint magasat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!