Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van valami hatása, értelme...

Van valami hatása, értelme rövid hullámú kezelésre járni lumbagóval?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 17:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

9-es vagyok. Nagy szívesen, nincs mit. Elfelejtettem hozzá írni, hogy lehetőleg egy gépkezelőhöz menj, és ha telik rá alkalmanként adjál pénz neki, ha nem kapnak előszeretettel csökkentik a megadott időt. Kezelés függő, általában 5-7-v 10 perc-re van szükség ahhoz, hogy hasson a kezelés.

Egy héten 3x megyek, heti 500Ft szoktam adni.azaz 3 hét 1500 Ft, és ha ismét gond van akkor név szerint megkeresem a gondozót, és nála jelentkezem a doktor által kiírt kezelésekre.

Nálam a gerincből kiinduló idegszál majdnem lebénította a lábam, menésközben csak a lábujjhegyem érintette a talajt, szépen rendbe tette a kezelés, most már a sarkam is érinti a talajt.

2014. júl. 15. 10:09
 12/14 A kérdező kommentje:

Az igen. Köszönöm a tanácsot, igen, sejtettem, hogy kell némi motiváció.

😃

2014. júl. 16. 00:46
 13/14 anonim válasza:

Szia Kérdező? Voltál kezelésen?

Én voltam ma, holnap is, és egészen 7-hó elejéig vannak az időpontjaim, sűrű, mert utána szabira megy a a gondozó.

Inferencia-t kapok a derekamra,10perc és szelektív ingeráram a lábszárra mert zsibbad. az is 10perc.

Most egy kicsit jobban fáj, mert felbolygatta az idegszálakat, de a 3-dik után javulni fog, ezt mondta a kezelő.

2014. júl. 17. 20:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia, még nem voltam, mert most meg pont elviselhető az állapotom. 3 hónapig érvényes a bemutató, kicsit még várok.
2014. júl. 18. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!