Hogyan végzik a farok vizsgálatát? Mit fognak csinálni?
semmi ilyesmi nem lesz
házidoki nem fogja a cuccod vizsgálni
max akkor van erre minimális esély ha vmi panaszod van
de jó eséllyel akkor is elküld szakorvoshoz, na majd az összefogdossa :)
Nálam sem volt semmi ilyen,simán átjelentkeztem,sőt a papírt nem is én vittem át,hanem elrendezték az orvosok egymás között,semmilyen vizsgálat nem volt,erre a vizsgálatra nem is kötelezhetnek téged.A felnőtt orvosom sose nézte,ha csak nem én kérem meg rá.:-)
Ha át is jelentkezel és meg akar nézni,ha megmondod hogy kösz de ezt a vizsgálatot hagyagolja már,akkor nem tehet semmit,úgyan úgy átvesz a betegek közé és kész.
De a vizsgálat abból áll hogy vagy állsz az orvos előtt,vagy az ágyra fekszel és hátrahúzatja a fitymád vagy ő húzza hátra maga,esetleg megfogdossa a heréid.De ilyen még nem volt sose nálunk.
Ez alapján meg ha lány íratkozna át megfogdosná a mellét,meg megnézni a nindzsoját :-)
Erre nem kötelezhetnek,ez elég vicces lenne.
Bár eléggé elfajult ma már minden.
Majd írd meg mi volt!
A háziorvosomnál ez kizárt lenne,közölnéd hogy bocs de nem.Erre az orvos nem kötelezhet.
A háziorvos a lányoknál/nőknél sem végez teljes szűrést,nem nőgyógyász,nem is urologus úgyebár.
Hát kizárt hogy hagytam volna hogy a far kam fogdossa,meg a golyóm,vagy a segem húzkodja szét.
Nem hinném ezernyi felnőtt jár dokihoz hogy ez bevett szokás lenne.
Biztos nem lettem volna gyök ér hogy ott tapizzon és még az asszisztens is lessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!