Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Le van tapadva a farkamon a...

Le van tapadva a farkamon a bőr ha orvoshoz fordulok ugye hátrarántják a bőrt az nagyon nagyon fáj?

Figyelt kérdés
bőr

2014. jún. 19. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Levágják a letapadt részt.
2014. jún. 19. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Ha letapadásod van és nem fitymaszűkületed, akkor érzéstelenítés mellett a letapadt bőrt egy eszköz segítségével leválasztják.

Nem tudom, hogy így mennyire fájdalmas, de kisgyerekek is átesnek rajta, szóval gondolom túlélhető.

2014. jún. 19. 11:02
 3/6 A kérdező kommentje:
de nekem akkor túrós nem letapadt
2014. jún. 19. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
letapdást felrántják ez igaz és rohatul fáj mivel szét tépik bört csak ezt senki nem modja ki h ez valoban ebből áll
2014. jún. 19. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

nézd ha nem tudod tisztítani a nemiszerved akkor na ná hogy túros lesz,tele lesz szmegmával.Mióta ilyen?

tudod valahogyan tiszítani?ha tudod tisztítani akkor amikor mosod fehér színű kis kör alakú anyagok válnak le róla(ez szmegma),ha igen az jó jel.

Hány éves vagy?

Egy valami fontos hogy menj el orvoshoz,urologáiára nem kell beutaló,csak a helyi kórházba megnézed hogy mikor van rendelés és elmész rá,már kiskorú is mehet egyedül.

2014. jún. 19. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2014. jún. 19. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!