7 ével ezelőtt análisan szeretkeztem és péniszem még mindig végbél szagú miért?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez normális-e szóval 7 ével ezelőtt az akkori barátnőmel análisan kiprobáltuk nekem az volt az első és utolsó anál szex nem jött be túl undoritó volt számomra főleg gumi nélkül.A lényeg hogy azóta olyan fura ürülék szagú ilyen büdös végbél szagú a péniszem a anális szex után kb 1 honapig olyan volt és 7 év után enyhén még mindig érzem azt a szagot rajta vagy mikor pisilek én nem tudom hogy ez normális-e hisz 7 év nem kis idő vagy aki egyszer análisan szeretkezik valakivel annak élete végéig ilyen marad a pénisze a húgycsőbe és a szervezetbe beépülnek a baktériumok? Vagy hogy kell ezt elképzelni?2014. jún. 10. 12:08
1/17 anonim válasza:
Ha hívő lennék imádkoznék érted.
2/17 anonim válasza:
erre mondják, hogy sz@_rf@_szú vagy :D
3/17 anonim válasza:
2-es, made my day xDDDD
Amúgy kedves kérdező, szerintem semmi köze hozzá, lehet hogy összeszedtél valamit, de tuti hogy nem a hét évvel ezelőtti szextől xD
4/17 anonim válasza:
Ezt csak beképzeled! Én is mindig büdösnek éreztem magam,kiidegeltem vele a csajomat mindig mondta h hagyjam már abba ha az lennék akkor megmondaná!
5/17 szamo77db válasza:
Szerintem ezt valamiért bebeszéled magadnak! Undorító volt számodra az anál szex és talán ez a rossz emlék üt vissza ilyen módon. Mert az nem létezik, hogy 7 év alatt ne tisztult volna meg a farkad.
6/17 anonim válasza:
Az lehet (hogy ha nem kamu a kérdésed!), hogy elkaptál valami bakteriális fertőzést; azaz valamelyik végbélben élő baci bekerült a húgyhólyagodba, vagy másik belső szervedbe, és ott most gennyet termel.
Vizeléskor nem érzel fájdalmat, vagy égő, szúró, csípő érzést ? Nem szokott gennyes (zavaros) lenni a vizeleted ?
8/17 A kérdező kommentje:
6-os hát nem csak mikor pisilek vagy felhuzom a fitymám olyan fura szagú olyan mint amikor a szipantos kocsi elmegy melleted és azóta van olyan fura szaga
2014. jún. 11. 22:04
10/17 A kérdező kommentje:
Ne poénkodjuk már el na persze hogy minden nap fürdök nyilván megmosom a péniszem is itt nem a tisztálkodásal van a gond hisz akkor nem is csodálkoznák rajta mért vagyok büdös ha nem fürdenék.
2014. jún. 12. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!