Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy a börtönben az embereket análisan megerőszakolják vagy ez csak egy sztereotipia?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZR..
Ezt nézd meg és választ kapsz. Ez egy dokumentum film és ezek még csak a fiatalok.
https://www.youtube.com/watch?v=LpSnvbARbR4
Ebben nincs olyanról szó, de lehet rosszul emlékszem, viszont a börtön ezt válthatja ki az emberekből.
Ez a Zimbardo kisérlet mintájára készült.
Azért ez ki kell egészíteni egy-két dologgal ezt.
A részletet nézzétek meg, de youtube-on fent van az egész Bebukottak és ez 30 éve volt!!! Nem a mostani fiatalok ilyenek.
Én leszbikus vagyok, sok meleget ismerek, belelátok a meleg szubkultúrába. Nagyon sok családos férfi is titokban khm...azt csinálja szabad akaratából, mint a filmen a k*cs*g*k...
Ez nem csak a börtönökben van, a legtöbb férfinak vannak meleg vágyai, a börtönben ezt kiélhetik szabadon.
Régebben előfordult, főleg Tökölön (a fiatalkorúak börtönében), meg a keményebb helyeken; pl Sopronkőhida.
Az utóbbi években már nagyon komolyan eszik, és kivizsgálják az ilyen eseteket, ezért a bűnözők sem kockáztatják a kedvezményüket; annál (anál:) is inkább, mert kávéért-cigiért benn is vannak önként jelentkezők.
Szóval ezzel csak riogatni szoktak, a gyakorlatban szinte nulla az esélye.
Ha "bebuksz" akkor is igyekeznek hozzád hasonló kaliberű emberekkel egy zárkába tenni, tehát pesti egyetemistaként nem raknak be szabolcsi kancigányok mellé.
Azért mondom, hogy a legtöbb férfinak vannak meleg vágyai, mert a meleg ismerőseim nagyo-naaagyon többsége házas ember :)
Ezt senki nem hiszi el, de nézzetek meg egy meleg társkereső oldalt, olyat ahol csak szexet keresnek a férfiak. Szinte mind házas, "nem független".
Nem leszólásból, de járt már valaki börtön közelében a válaszlók közűl? Sok állítás téves.
1. Igen van ilyen és elég gyakori az elítéltek között. messze nem mind jelentik.
2. Ezt homoszexualitással magyarázni korántsem helyes, a börtönben inkább a megalázás eszköze ritkán szól a szexuális kielégülésről.
3. Persze, hogy próbálnak, a legmegfelelőbb zárkába rakni, csak azt felejtik el egyesek, hogy Magyarországon a börtönök 120%-os kihasználtsággal működnek, nem igazán akad üres hely ahol az bukott értelmiséget várják.
4. Én ahány BV-ben jártam eddig az ország különböző pontjain mind tele volt romával, szinte nincs olyan zárka amibe nem lennének.
5. Az Fk-sok a legdurvábbak, az öngyilkosságok száma jeltősen magasabb mint a felnőtt korú elítéltetknél akik nem FK börtönbe vannak.
Nem kioktatásnak szántam, csak nem szeretem mikor hülyeséget válaszol valaki és emiatt téves kép alakul ki egyesekben.
Amúgy kérdező, ez csak egyike a sok-sok negatívumnak rengeteg hasonlóan megalázó, fájdalmas része van ennek a dolognak. (legalábbis normális érzetű embernek az is elég kínos mikor a családja esetleg gyereki szem láttára bilincsben, szíjon vezetik be a tárgyalóterembe, és még sorolhatnám)és a munkaadók sem igazán röpdösnek örümükben amikor látják, hogy a jelnetkező büntetett előéletű. Lehetne erről még sokat beszélni, de bejezem miaelőtt a kisregényem "eposszá" növi ki magát.
Köszönöm szépen a válaszokat! Elégé szomorú volt olvasni mi is a helyzet odabent :( De legalább már tudom az igazságot! :)
Még egyszer köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!