Kicsit csíp a húgycsőnyilásom, mit tegyek?
néha vizeléskor, néha utána, ejakulációkor egyáltalán nem
és tényleg csak egy kicsit, olyan kellemetlen csak, max érzem, tehát nem mintha kést huzigálnának
szal nem tudom, elmenjek ezzel orvoshoz, lehet ez vmi nemi betegség? voltam csajjal mostanában és ugyan be nem raktam gumi nélkül de puncijához többször hozzádörzsölődött a makkom
Menj el a háziorvoshoz, vigyél vizeletet, vagy ott adnak egy poharat, abba belepisilsz és helyben meg tudják nézni, hogy nincs-e valamilyen fertőzésed-gyulladásod.
Mert egy húgyúti fertőzésre-gyulladásra tökéletesen ráillik a tüneted. Kapsz rá antibiotikumot és rendben leszel.
Vagy a másik, hogy nem történt odalent valami sérülés, erősebb mechanikai hatás nem ért ott? Mert ha picit meg van sérülve a bőr, akkor magát a sérülést csípheti a vizelet.
Szóval menj orvoshoz!
Ha ő helyben nem végez vizeletvizsgálatot, akkor meg elküld laborba és megcsinálják ott.
"Ne a háziorvoshoz menjél,mert csak felesleges kör lesz.Ez nem az ő szakterülete,ő is az urológiára küldene."
A háziorvos is készíthet helyben vizeletvizsgálatot, az urológián sem csinálnak mást, illetve a háziorvos is el tudja küldeni a kérdező laborba, ahol kitenyésztik a vizeletet, mint amit az urológián is csinálnak. Ja, és a háziorvos is írhat fel célzott kezelést!
És ha a kérdezőnek éppen nincs ideje vagy módja urológiára menni, a háziorvos jobban megfelel számára, akkor miért ne mehetne oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!