Mit tegyek? Sziasztok! Nekem ez egy kicsit kínos de láttam már "orvosos" választ is itt ebben a közösségben szóval. Az a bajom lenne,
Figyelt kérdés
hogy szoktam maszturbálni de még nincs fel húzódva a fitymám (de nincs semmi fájdalmam meg semmi) és szval nem tudom hogy mit tegyek menjek orvoshoz vagy még várjak, következő hónapba leszek 15 éves, kérlek segítsetek valahogy. :/ :/2014. jún. 26. 22:25
1/6 anonim válasza:
A fitymának nem kell felhúzódva lenni. Akkor sem, ha merev a farkad. Viszont amikor hátrahúzod rajta a bőrt ( maszturbálsz) akkor akadálymentesen, és fájdalom nélkül kell teljesen hátra "csúszkálnia", merev állapotban is
2/6 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, a lényeg, hogy gond nélkül hátrajöjjön. Ha nem jön hátra, akkor el kell menni urológushoz, mert később nemcsak a szexuális életedet akadályozhatja, de gyulladásokhoz is vezethet. Ne próbálkozz otthoni módszerekkel, a legbiztosabb, ha orvos dönti el, mi a teendő.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen..
2014. jún. 27. 11:32
4/6 anonim válasza:
én 17 vagyok, nekem is volt hasonló problémám 15 évesen
mondd el édesanyádnak és elmentek az orvoshoz, eleinte lehet úgy érzed hogy kinos meg ilyesmi de amint megmondod neki mi a helyzet, megkönnyebbülsz, aztán majd lesz izgulás az orvosnál de túl fogsz esni rajta:) mert muszáj
5/6 anonim válasza:
És az orvosok előtt egyébként nem kell félni a kínos dolgoktól. Nem először találkozik vele :) azért a 6 év orvosi alatt is látnak már érdekes dolgokat. Számukra egy fenék/nemi szerv nem egy olyan "tabu" mint az átlagembernek :). És éppen ezért nyilván nevetni se fog, meg arcokat se fog vágni :). Neki ez nem új nyugi :)
6/6 anonim válasza:
A fitymád magadnak lankadt és merev állapotban a péniszeden a makk mögé tudod húzni ?
Ha igen akkor nincs semmi baj,akkor tökéletes.
De maszturbálásnál a fitymát fel és le szokták húzkodni,tehát mozgatják a fitymát ide-oda.:_)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!