Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszukuletem van?

Fitymaszukuletem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 15 vagyok. Hatratudom huzni a makk peremeig, nem is faj..De tovabb nem. Kicsit kellemetlen. Ha furdes kozben huzom hatra akkor semmi baj nincs...tovabb is megy, nem is faj, nem is kellemetlen. Regen nem volt ilyen panaszom, mindig furdesnel hatra huztam..de mostanaban elhanyagolom.. Most, hogy nyar van meg foleg...Szerintetek fitymaszukuletem van? Vagy csak nem mosom rendszeresen az a baj?

2014. jún. 21. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Az a baj hogy ... semmibaj nincs.

:D többet verd, húzd hátra stb...nincs ott para tesó csak beképzeled magadnak. Én se tudom annál jobban hátrahúzni, max ha nem áll XD

2014. jún. 21. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha miután hátra húzod, látod a makkod peremét, akkor kizártnak tartom hogy szűkület lenne. Mosni meg minden nap kellene, de elég gáz hogy ezt egy 15 évesnek magyarázni kell...
2014. jún. 21. 18:21
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Valaszolo: Oke, teso!:D

2. Valaszolo: Ugy latszik te sem voltal kamasz.

2014. jún. 21. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Fürdésnél bíztos hogy könnyebben tudod hátra húzni,mert lágyabb lesz a bőr.Masztinál tegyél kis krémet rá,könnyen fog mozogni.A szorgalmas kezek aztán helyre hozzák ezt a dolgot

Ez egyébként nem szükület .

2014. jún. 21. 19:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Mi fele kremet? Koszonom a normalis es megerto valaszt!
2014. jún. 21. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

síkosítót, kézkrémet, nyálat

válogathatsz

2014. jún. 21. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
MÉg nincs semmi bajod,ezentúl huzogasd hátra fürdéskor és nem is lesz akkor semmi baj.Amúgy ha nedves és vízben nedves a lompos akkor könnyebb hátrahúzni.
2014. jún. 23. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
16%

"Ugy latszik te sem voltal kamasz."

Miért is? Nem igazán értem... Kérlek magyarázd el...

2014. jún. 23. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Vagy ez csak számomra volt 15 évesen ennyire egyértelmű, hogy az alapvető higéniához hozzá tartozik hogy az ember minden este tusoláskor megmossa a farkát?!
2014. jún. 23. 18:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Jaj, hagyjatok mar ezzel. Kerdest tettem fel, ne ezen lovagoljatok mar. Belattam, elhanyagoltam. Alljatok mar le. Koszonom
2014. jún. 24. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!