Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A csajok nagy része nagy...

A csajok nagy része nagy péniszre vágyik és szinte biztos, hogy nem engedik betenni az egészet, akkor mégis miért vágynak nagyra?

Figyelt kérdés
Mert ezzel csak a kisebb mérettel rendelkezőekben keltenek gátlásokat!
2014. jún. 18. 08:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy 14-15cm az átlag!
2014. jún. 18. 09:10
 12/16 A kérdező kommentje:
2014. jún. 18. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

"Lehull a lepel! Amerikai tudósok megállapítása szerint egy átlagos amerikai férfi pénisze erekció közben 14,2 centi hosszú. "

Amerikában. Magyarországon nagyobb az átlagpéniszméret mint Amerikában.

2014. jún. 18. 09:14
 14/16 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

#12-es!

[link]

14cm!

A magyarok csak nagyobbat hazudtak, ennyi!

2014. jún. 18. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14cm körül van a magyarországi átlag is. És, mint nő, egyetértek az előttem szólókkal, az átlagos méret a legjobb. A nagy fax csak a férfiak mániája.
2014. jún. 18. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezer ilyen kérdést láttam, és olvastam már.

Én biológusként nem így látom a dolgokat.

Ha az evolúció során az embernél, vagy bármelyik ősénél, előnyt jelentett volna a nagy pénisz, akkor most ebben a pillanatban minden hím nagy pénisszel szaladgálna, mivel az evolúciónak köszönhetően erre a vélhetően előnyös specifikus tulajdonságra szelektálódunk. De nem ez történt!

Manapság már tudjuk, hogy az átlagon felüli hosszúsággal rendelkező pénisz, és az átlagon felüli nagysággal bíró makk, nem előnyös a szaporodást tekintve, még csak az élvezeti szempontból sem. Nem növeli sem a szaporodás sikerét, sem az élvezet fokát.

Kivételek biztosan vannak az élvezetet tekintve, hiszen változóak vagyunk, de a nagy átlag ( ami a biológiában bőven 90% felett van!!!) a fent leírtakkal fog megegyezni.

2014. jún. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!