Mindennap mosom a péniszem mégis rossz szagú. Már közvetlenül fürdés után is. Menjek urológushoz?
Hiába mosom,már 5 perccel fürdés után kicsit pisiszagú,egy hosszú nap után meg elég durva..pedig vizelésnél próbálom mindig kirázni. Gátlásos vagyok emiatt,nem merek kezdeményezni egy lánynál mert félek hogy elundorítja..
Egyébként ez a probléma utolsó félévben jött elő.
Urológushoz menjek szerintetek?
18/F
Menj el, mutasd meg neki, hátha tud valamit mondani.
Egyébként nem ciki egy férfinek sem tisztasági betétet rakni az alsóneműbe, nem lehet teljesen kirázni a vizeletet a péniszből, egy pici elcsöppen. Van teljesen illatmentes betét is, próbáld ki.
Köszönöm.
Mondjuk még sose voltam ezért kissé parázok.
Meg persze titokban kell mennem.
Sajnos a szüleimmel erről lehetetlen beszélni.
Nem kell a szüleidnek erről beszélni. 18 évesen már egyedül is elmehetsz orvoshoz, nem kell beszámolnod róla.
Maximum azt mondod, hogy egy ismerősöddel találkoztál.
Amit a 4 es ajánl ,az nem erre való.Már fürdés után is van testszagunk,ami mindenkinek más és más .Ezt valamilyen hormon okozhatja ,de köze lehet a táplálkozásnak is.Már mint hogy mit fogyasztasz.Elmehetsz orvoshoz,de én nem látom azt,hogy érdemben valamit is tudjon tenni az orvos .
Egy hosszú nap után mindenkié elég szagos tud lenni.Maradjunk ennyiben .Ezért kell megmosni .
Te úgy gondolod a lányoké parfüm illatú ? Még csak ők dolgoznak igazán a sajt gyárban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!