Normális, hogy még vannak fájdalmak? 21/F
2013 november elején volt bemetszés műtétem. 1-2 hónap után már teljesen rendben voltam, viszont ennyi idő után is meg van a következő problémám;
a hegek körkörösen ahol a fitymámat vágta az orvos, nagyon érzékenyek, szex/maszturbáció után vörösek, ha rendesen használatban volt, akkor egyenesen fájnak is. Ennyi idő után ez normális, sosem fog már teljesen meggyógyulni?
Mert műtét előtt soha nem volt ilyen, igaz akkor csak félig tudtam felhúzni a makkon a bőrt. Most viszont a csak a heges rész mintha nem gyógyult volna meg teljesen, ugyanúgy látszik a fehér csík, körülötte vörös rész nagyon érzékeny.
SZTK-ban voltam műtve, nem magánorvosnál. Esetleg lehetséges, hogy ott nem kaptam megfelelő ellátást? Az orvos pl nem olyan varratot tett be ami magától kiesik, és varratszedésnél olyan pokoli fájdalmat éreztem, hogy azt hittem ott halok meg.
Ezt csak azért írtam, mert olvastam hogy másnál érzéstelenítő nélkül is, semmit sem érzett a varratszedésnél hasonló műtét során.
Meglehet, hogy a dokim baszta el, és nem kezelt rendesen, és ezért iszom még most is a levét ennek a heges fájdalomnak?
Megköszönném a hozzáértők válaszát!
(Esetleg nem is jó minőségű varratot tett be, amit aztán 1 óráig vett ki?)
Ha már csak az a rész fájdalmas néha, ahogy korábban nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!