Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tudunk tenni, hogy ne...

Mit tudunk tenni, hogy ne horkoljon a parom?

Figyelt kérdés
En nem birok aludni a parom mar teljesen kikeszit nem birok elaludni mellete annyira horkol...Amikor oldalt fekszik akkor kicsivel jobb,de az se az igazi...Mar vettunk ortapszt vagy mit ami hatha segit,de jobban horkolt.Nem birom most is fel 4 van es nem birok aludni mellete...Felkeltem mindig szegenykemet akkor abbahagyja es kb 1 perc es elkezdi ujra...Mit tudunk csinalni!!!???
2010. jan. 3. 03:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És akkor aludjon úgy?:D
2010. jan. 3. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
ő is meg a párja is?:D
2010. jan. 3. 11:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Arik vagytok arik a valaszok...Kulon szobaba ezert nem fogok vele aludni,nem is tudok elaludni nelkule,hogy nem fekszik melletem...Nekem is kb 5 ora felel hajnalba mar csillapul egy kicsit...:DDe elotte nem csinalta szval ez kb 3 honapja van..:)szegenykemet mindig meglokom vagy megrugom felpattan visszaalszik es megint...
2010. jan. 3. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!