Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tudunk tenni, hogy ne...

Mit tudunk tenni, hogy ne horkoljon a parom?

Figyelt kérdés
En nem birok aludni a parom mar teljesen kikeszit nem birok elaludni mellete annyira horkol...Amikor oldalt fekszik akkor kicsivel jobb,de az se az igazi...Mar vettunk ortapszt vagy mit ami hatha segit,de jobban horkolt.Nem birom most is fel 4 van es nem birok aludni mellete...Felkeltem mindig szegenykemet akkor abbahagyja es kb 1 perc es elkezdi ujra...Mit tudunk csinalni!!!???
2010. jan. 3. 03:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aludjatok külön szobában!
2010. jan. 3. 03:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Apukám is horkol, és anyukám már vagy vagy 20 éve a nappaliban alszik egy matracon:S
2010. jan. 3. 03:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért nem az apukádat telepítette ki a nappaliba arra a matracra?! 8-[
2010. jan. 3. 03:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Használj füldugót!!!Nem akarlak elkeseríteni, de más megoldás nincs!
2010. jan. 3. 05:19
 5/13 anonim ***** válasza:
hat sajnos ez mar beteges horkolas de sebeszetileg egy aprocska mutettel lehet segiteni,haziorvos tovabbi infot ad:)
2010. jan. 3. 09:00
 6/13 anonim ***** válasza:

minden embernek van minimális orrsövényferdülése, emiatt alakul ki a horkolás. a patikában lehet kapni illóolajos tapaszt, ami tényleg segít. a benne lévő illóolajtól tágul az orrjárat és rendesen kap levegőt!

[link]

2010. jan. 3. 09:12
 7/13 anonim ***** válasza:
hja látom vettetek azt is, bocs, nem figyeltem... akkor füldugó! de ha ennyire gáz, akkor meg is fulladhat .. tényleg menjetek fül-orr-gégészetre.
2010. jan. 3. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
muterom is horkol, általában éjfél után 4-ig. hát én már teljesen kikészültem. tiszta ideg vagyok minden nap, minden kis folyamatos zaj zavar. hiába szólok rá közbe, folytatja. le fogom hangszigetelni a falakat.
2010. jan. 3. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:
próbáld ki a füldugót! ha az nem használ, és tényleg nagyon durva, akkor van valami műtét, ami megszünteti a horkolást (barátnőm apukáján nemrég csinálták meg).
2010. jan. 3. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:
fogd be az orrát és akkor nem horkol
2010. jan. 3. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!