Fitymaszűkület segitség? GYŐR
Azt SZTK urológiára kell menni .Felesleges ezzel magán orvoshoz fordulni.ha beavatkozás lesz,azaz műtét,akkor a szülődnek is ott kell lenni .csak ő adhat engedélyt erre .
Csináltasd meg gyorsan,mire kezdődik a suli meg is gyógyul .
Nem jon le egyaltalan, mert oda van tapadva? Letapadas? Vagy szukulet? Ezt kell eloszor kideriteni. Ha csak letapadas, akkor nem kell semmit se muteni. Akkor tenyleg csak hatrarantani kell es semmi egyebet nem kell tenni.
Ha viszont szukulet, akkor az egy eleg durva szukulet.
Miota nem tudod hatrahuzni?
Mikor lattad utoljara a makkodat?
Te figyelj, en ugy vagyok ezzel, hogy a fitymanak szerepe, funkcioja van es mindent el kell kovetni szerintem, hogy megmaradjon, ha meg vagni kell, akkor a leheto legtobb megmaradjon belole. De ha te hosszu evek ota elnezted azt, hogy rajta van a bor a makkodon, akkor bocs, de nincs mit mondanom...
Persze lehet rosszabb is, van, aki 30 evesen latja eloszor a makkjat, addig meg nem tudom, hol elt, a Marson esetleg...
Hat probald meg hatrahuzni, furdeskor, mindig egyre hatrebb, ugy, hogy ne eroltesd, ne repedezzen semmikeppen, mert ha repedezik, akkor az heges lesz, azt meg akkor mar tenyleg csak levagni lehet.
Fel nem fogom, hogy ezt te hogy csinaltad. Mindenki megmossa a fityma alatt, kiszedi a szmotyit, te meg eveken keresztul ugyhagytad? Hat ezt hogy? Volt, amikor meg hatra tudtad huzni es meg hatra is huztad, mostad, aztan, amikor mar nagyobbacska voltal, akkor anyukadek nem figyeltek erre, mondvan, hogy majd ugyis magadnak megoldod, de te, mint valami rossz ovis, nem mosakodtal rendesen, mert ha nem nezik, akkor ugyis mindegy? TE JO ISTEN.
A fogadat szoktad mosni? Vagy csak vegigkened a fogkremmel a fogad elejet es oblogetsz?
Az eszem megall.
Ha nem fogod tudni hatrahuzni, akkor a bor alatt korokozok kezdenek majd gyulni, vagyis, nyilvan mar most is gyulnek, akar megkovesedett smegma is lehet ott.
Hihetetlen, miket olvas itt az ember, komolyan mondom, tiszta orulet.
Mindig mindenhol elmondom, hogy a teljes korulmeteles mennyi bajt es kart tud okozni, mert pl nekem is nagyon sok problemam van amiatt, mert levagtak az egesz fitymamat. Csak nekem pici koromban csinaltak, azert - most tenyleg ne sertodj meg - te mar ehhez nagyon nagy vagy es nagy voltal mar 10 evesen meg 11 evesen is, hogy ilyen helyzetbe kerulj. Ha nem tudsz vigyazni a testedre, akkor az orvosok se fognak tekintettel lenni rad, levagjak az egeszet, foleg, ha majd nem lesz mas valasztasuk.
Annak ellenere, hogy en a teljes korulmeteles ellen vagyok, nem kizart, hogy ha en lennek az orvosod, lehet, hogy en is azt mondanam, hogy legyen inkabb teljes korulmeteles, mert minek neked fityma, ha arra nem vagy kepes, hogy figyelj ra, tisztan tartsd, stb..?!
Bocs, de ez nem kicsit kiakaszto, plusz az a legnagyobb gondod, hogy a szuleid ne tudjak meg.
Elkepeszto, komolyan mondom...... elszomorito
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!