Segítség, fitymaszűkűlet? Stb lent!
Sziasztok ,elég érdekes kérdés mivel most eléggé össze vagyok zavarodva sok kérdést olvastam de nem jöttem rá , hogy most mivan. az van , hogy:
Amikor felhúzom a péniszem akkor van a bőröm mellett ilyen
fehér nem tudom mintha pattanás lenne többször is megmostam,(nem fáj meg semmi) csak nemtudom miaz
Meg most ez hogy felhúzom ,hogy meddig kell hogy feltudjam
húzni a bőrt mert amikor merev akkor meg minden mert már annyi mindent olvastam hogy össze vagyok zavarodva .:s
valaki leírná , hogy hogy is van ez . Köszönöm
(Elnézést ha furcsán fogalmaztam , csak kicsit cikinek érzem.)
"Amikor felhúzom a péniszem akkor van a bőröm mellet"
De pontosan hol?
A makkodon? A fitymádon?
"Meg most ez hogy felhúzom ,hogy meddig kell hogy feltudjam
húzni a bőrt mert amikor merev akkor meg minden"
Azért van a környezetedben aki megért é tolmács nélkül, ugye?
Ha a bőrt teljesen le tudod húzni a makkodról akkor semmi baja a fitymádnak. OK?
Fordulj orvoshoz!
Az sosem ciki.
A leg roszabb esetben körülmetélnek.
1.nek
A makkomon
Na akkor szépen sorban.
A makkon vannak fehér izék? Milyenek ezek? Lemosható-e, vagy a makk része? Mit tudsz még róla elmondani?
Na azok a fehér ízék lemoshatók?-Ha igen az szmegma,azt a szervezet termel,azért is mosakszunk annyit,hogy ezeket eltávolítsuk
Vagy ezek a fehér ízék,nem lemoshatóak és nagyon pattiszerű kinézetűek?-Ha igen akkor lehet hogy fordyce foltról van szó,az sem betegség,csak esztétikailag néz ki furán,azt lézerrel tudja az orvos eltávolítani.Keress rá és találsz képet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!