Nincs spermám? Blablabla
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, és igen néha magamhoz szoktam nyúlni, de élvezés után nincs sperma. Elég korán elmegyek de nem tudom hogy ez számit-e. Ez baj?2014. jún. 9. 18:40
1/12 anonim válasza:
Nem, fiatal vagy még, majd lesz.
2/12 anonim válasza:
Nem baj. Valószínűleg még csak most kezdesz serdülni. Hamarosan lesz spermád is, ne aggódj! :)
3/12 anonim válasza:
Még nem értél meg rá ,hogy legyen .
4/12 A kérdező kommentje:
De nem úgy hogy nem folyik.. hanem tényleg nincsen :D Lehet kicsit értetlen vagyok, de furcsa.
2014. jún. 9. 18:43
5/12 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Én is joval elöbb kezdtem fényesiteni a bohocot, minthogy jött volna valami is. Semmi gond.
6/12 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert van egy legjobb barátom, és megszoktam vele vitatni a dolgokat. Én egy jó fél fejjel magasabb vagyok nála, és előbb is szőrösödtem. Elég kényes téma, például szüleimhez nem tudtam volna evvel fordulni :D Na igen, ő azt állitja hogy az első élvezés után folyik neki :D
2014. jún. 9. 18:48
7/12 anonim válasza:
Jó neki már volt, az első kiveréstől, neked meg még nem. Nincs ezzel semmi baj. :D
8/12 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem baj? :D Régebb óta is fényesítem a bohócot (egy válaszolót idézve)
2014. jún. 9. 18:51
9/12 anonim válasza:
Nem baj! Minden fiú a saját ütemében fejlődik! Neki már van, neked meg még nincs, de ettől még nem vagy lekésve semmiről!
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a nem lehurrogó konkrét válaszokat :D Ment mindenkinek a zöld pacsi :)
2014. jún. 9. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!