Lehetséges, hogy péniszrákom van?
Figyelt kérdés
Már egy ideje ehhez hasonló piros foltok vannak a makkom végén:
Ugyanakkor, valamilyen fehér, erős illatú váladék van azon a részen ahol a makk csatlakozik a péniszhez. Sajthoz hasonló érintésre.
Na most nem akarok az lenni aki túlreagálja e dolgokat, de úgy hallottam ezek a ráknak lehetnek a tünetei.
Szerintetek tényleg lehet hogy valamilyen drasztikus dologgal nézek most szembe? Kezdek nagyon frusztrált lenni ezzel kapcsolatban :( Ha van kérdésetek akkor ne habozzatok, 17/F.
2014. máj. 27. 22:52
1/7 Sallai Petra válasza:
Voltal mar lannyal? Lehet h csak egy fertozest szedtel ossze valahonnan. Nezesd meg orvossal
2/7 anonim válasza:
menj el urulógushoz mielőbb
de szerintem ez nem rák
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, épp ezért :/ A Barátnőm még nem tudja...
2014. máj. 27. 23:43
4/7 anonim válasza:
Nem akarsz az lenni, aki túlreagálja a dolgot?
Takarodj már el orvoshoz idióta!
és ne urológushoz, hanem nemibeteggondozóba
5/7 anonim válasza:
mehet az urulógiára is
én ilyennel inkább oda mennék
7/7 anonim válasza:
Nem rákod van, te nagyonnagyész, hanem fertőzésed. Amivel légy szíves fordulj orvoshoz sürgősen, mielőtt a barátnődet is megfertőzöd vele. (És ne legyenek kétségeid: ha lefeküsztök, megfertőzöd.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!