Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az orvosom körülmetélést...

Az orvosom körülmetélést javasolt esetemben, hogy őszinte legyek kicsit tartok a dologtól. Kérdésem: mik a tapasztalatok teljes gyógyulás után? Nemi életben főként, valamint ez a makk szárazság téma is érdekelne. Olvastam mindenfélét eddig.21/férfi

Figyelt kérdés

2014. máj. 23. 18:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Közepes fitymaszűkület, rövid fékkel.... Makk alatt megszorul a fityma és fáj, szorít, kellemetlen

Egyébként szerintem nem sejted ki az az orvos, annyit elárulok hogy vas megyei vagyok mint a doki.

A többi kommentelőnek meg köszi a válaszokat!

Azóta kutakodtam még és az derült ki hogy aki "betegségből" adódóan (cukorbetegség, bőrgyógyászati probléma stb) lett körülmetélve azoknál lép fel ilyen makk szárazság és társai a leggyakrabban

2014. máj. 24. 22:22
 12/21 anonim ***** válasza:
16%

Makk foltosodas es szaradas, esetenkent hamlas fordul elo nekem. A foltokat nem lehet eltuntetni, a kiszaradas a hideg es szaraz idoben jon elo, a hamlas, repedezes szinten a paratartalomtol fugg.

Nem mellekes, hogy se nem vagyok cukorbeteg, se semmilyen borproblemam nincs sehol a testemen, megis vannak ezek a problemaim.

Megjegyzem, eleinte, gyerekkoromban, amikor lecsonkoltak az egesz fitymat, akkor ez nem volt. Tizenevesen, evekkel kesobb alakult es lett egyre rondabb. Sok orvos latta, egyik se emlitett semmifele betegseget, mint ahogy itt par ember az utobbi idoben a gyakorikerdeseken.

2014. máj. 25. 11:27
 13/21 A kérdező kommentje:
És semmilyen krémmel nem kented? Amennyire tudom az eléggé fontos lesz hogy bőrápolóval a makkot végsősoron nedvesen tartsam majd, azzal megelőzhető lesz ez a probléma remélem
2014. máj. 25. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem keress fel több orvost is,mert sok esetben nincs szükség teljes metélésre,csak az orvosnak ez kényelemsebb és gyorsabb és jobb a metélést elkerülni,sokaknak nem tetszik látványra sem,belszólhatnak,megbámulhatnak érte,kis hazánkba is kevesen látnak metélt péniszt,ahogy európa többi országába sem igazán és a fityma tele van érző idegekkel ami a sexet is jobbá teszi.Én is hallottam hogy van akinek érzékenyé vált a makkja,foltosodás a metélés után kövekezett be.

Én több orvost is felkeresnék,ráadásul a teljes gyógyulás 4-6 hét,a makk alatt varrják össze a fityma megmarad részét ami szintén látható.

Én megmondanám a dokinak hogy metélést szeretném mindenképpen elkerülni.

Amerikát hagyjuk nem a legokosabb emberek vannak ott és a metélés a széles nációjuk miatt ilyen magas számú,és akiktől ered náluk ez szokás,hát nem az érző lelkükről ismertek,feketék,arab világ(eredetileg azért alakult ki a metélés mert sivatagi népektől ered és ott nem volt mód minden napi tisztálkodásra,ezen népek meg bevándoroltak és hozták magukkal ezt a szokást) ahol a gyerekeket érzéstelenítő nélkül,lefogva metéltek körül,mások meg bibliába beleírták ezt a hazugságot hogy isten akarta,(ha isten akarta volna nem teremti oda a fitymát ennyi,nem kérte volna Jézus hogy erőszakkal csonkítsák meg az egészséges nemiszervet,gyerkeket bántsanak,senki nem mondja már hogy nem fáj a gyereknek.)

Az más amikor valakinek tényleg komoly szükülete van és nincs lehetősége a szükület kezelésére,ha valóban nincs más mód a szükület kezelésére vagy ha maga az illető dönt a testéről és nem más döntött helyette,de egészséges embert nem kell semmilyen testrészétől megfosztani,ha csak maga nem dönt úgy..

Ezt az amerika majmolás hagyjuk már!

Araboknál is sok nőt még emberszámba sem vesznek,van hogy 11 évesen férjhez adják a kislányokat a 40 éves férj meg azt csinál vele amit akar.és még lehetne sorolni mért is hadjuk a külföldi országokat.

2014. máj. 25. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy az a fura hogy amíg nem csonkolták le a fitymát addig ezeknél az embereknél sem volt látható a foltosodás,viszont makk érékenységről sokan írtak,még ha később el is múlt metélést követően.
2014. máj. 25. 19:35
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Ő ahogy írja friss metélt lehet vele kellene beszélgetned.

2014. máj. 25. 19:36
 17/21 A kérdező kommentje:

Most jelen pillanatban azon vagyok hogy a fékemet megcsináltatnám, a hátha emiatt feszül igazán a fitymám merevedéskor és közepes fitymaszűkületemen próbálok nyújtani, végtére is nemtudom melyik miatt érzek gyűrűs szorítást... Ha a fék műtét sem hoz jelentős változást akkor átgondolom a metélést

Erről mi a véleményetek?

2014. máj. 25. 19:54
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem rossz ötlet. Simán lehet, hogy az hozzátesz még a szűkülethez.
2014. máj. 26. 01:00
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
A fitymaszűkület és a rövid fék problémája általában egyszerre fordul elő. A körülmetélés végérvényesen megoldja a fitymaszűkületet, de ha rövid a féked is, akkor egyszerre érdemes megcsináltatni. Nem hogy elkerülni szokták, hanem normális ember előre gondolkodik, és tisztában van az előnyeivel (mind egészségügyileg, higiéniailag és szexuálisan is).
2014. máj. 26. 14:54
 20/21 A kérdező kommentje:

A továbbiakban ezzel a higiénia témával legyszives hagyjatok...meglehet mosni ha igenyes az ember...

Attól hogy nembiztos hogy egyszerre csinaltatom meg a 2-t meg nem zarja ki hogy jó legyen, lehet hogy egy fék műtét megis oldaná a gondomat es a metélés nem feleslegesen lenne megcsinalva.

2014. máj. 26. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!