Lehetséges, hogy a hüvelygomba csak úgy elmúljon?
Te férfi vagy vagy nő?
Bár amúgy mindkét nemnél előfordul, csak a férfiaknál ez teljesen standard (visszahúzódnak a tünetek, de a betegség ugyanúgy jelen van, és át is adják a nőnek), a nőknél viszont nem gyakori, de előfordul. Ez szintén nem tekinthető elmúlásnak. Elő fog jönni később.
férfiaknál hüvelygomba..? hmmm... :)
am ha netán a szervezet vissza tudta fogni valamelyest a hüvelyedben levö elsavasodát, vagy visszafogni a gombaszaporulatot, akkor is a gyomrodban továbbra is ott figyel a probléma. s bármikor visszafertözheted magad.
Férfi vagyok, és mint írták férfiak is elkaphatják a nő hüvelygombáját... voltaképpen ez lenne az, ami történt.
Kaptam időpontot orvoshoz, de már elmúlt minden tünetem. Ezek szerint valóban jól tenném, ha így is elmennék és kezelném ezen túl is?
NEM! A férfiak csomószor tünetmentesen hordozzák!!!, de a nőnek attól még átadják ugyanúgy. Bizony jól gondoltad, kérdező!
A párod nőgyógyásza elvileg felírhatja neked is a gyógyszert, és akkor nem kell külön elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!