Szerintetek ez a prosztatagyulladás gyógyulásának a jele?
Figyelt kérdés
Lassan 2 hete küzködöm prosztatagyulladással,ez az első maskor sosem volt még.Tüneteim nehezen induló vizelet ami csak éppen elindult és meg is állt,tehát nem vizeltem ki magam teljesen.Illetve az állandó vizelési inger,ami este volt a legrosszabb.Kezelem magam gyógyszerrel,és a héten észrevettem,hogy legalábbis ma nagyon sokat vizelek szinte minden 5 percbe és bőségesen,tehát most nem csak megindul és jön egy kicsi vizelet hanem ma már egész nap a wc-re járok.A tegnap éjszaka is háromszor kellet kimenjek.Bár most is van egy kis vizelési ingerem ez az ami a legroszabb,de már mintha érezném,hogy könnyebülnék megfele.2013. aug. 13. 18:21
1/1 anonim válasza:
Én ezt még koránt se mondanám annak .Nem akarom kedvedet szegni,de amit leirtál ,az mind ennek a tünete .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!