Évek óta fennálló prosztatagyulladás okozhat meddőséget?
Figyelt kérdés
Az egész kb 18 évesen kezdődött, fájtak a mellékheréim, elmentem urológushoz kétszer aki azzal nyugtatott hogy a derekamból sugárzik le jóformán hülyének nézett azzal a címszóval "ne foglalkozzon már ennyit a problémáival" (anyád). Most 25 vagyok, elmentem megint mert vizelés közben csípést éreztem a húgycsövemben, a herefájásom persze még mindig megvolt. Mondanom sem kell életem első prosztatamasszázsát kellett elviselnem, borzalmas volt. Érezhetően alábbhagyott a fájdalom a bal oldali mellékherémben, alul meg könnyebbséget érzek. Számolhatok-e azzal hogy meddő lettem?2013. aug. 1. 20:56
1/6 anonim válasza:
A kettő nem függ össze egymással .Meddő akkor lennél ,ha a
herék nem termelnének spermiumot .Fájdalmat azért érzel ott is ,mert oda is kisugárzik .
2/6 A kérdező kommentje:
Spermiumom az van, elég sűrű. Akkor igazából ettől még lehet benne életképes spermium?
2013. aug. 1. 21:19
3/6 anonim válasza:
Szia!Évek óta prosztata gyulladásod van?Nem tudtak segíteni a dokik?Gyógynövényeket próbáltál már?Jobbulást!
4/6 anonim válasza:
Nem hogy lehetnek,hanem vannak is életképes spermiumok.
A prosztatád csak a spermiumok szállitó anyagát termeli .
A ritkább űrités miatt sűrűbbé,csomossá válik a sperma .
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még 1 kérdésem van. A prosztatagyulladás miatt lehetséges-e hogy alacsony a tesztoszteron szintem? Arra gondolok hogy mióta fájnak a heréim (most kiderült a gyulladás miatt) ilyen depresszív hangulatváltozásaim vannak. Jártam pszichoterapeutához, hát baromira nem segített semmit, igaz jól esett vele beszélgetni de ez a megmagyarázhatatlan lehangoltság megszűnt nálam az első prosztatakezelés után. Elképzelhető hogy a gyulladás az ok?
2013. aug. 2. 07:14
6/6 anonim válasza:
párom a prosztata gyulladására a gentos-t használta és most már tünet mentes, néha szedi megelőzésre is nehogy véletlenül visszajöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!