Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Dr Fél Tamás kezelt már...

Dr Fél Tamás kezelt már valakit eredményeset Prosztatagyulladás problémákkal?

Figyelt kérdés

Legjobban az érdekelne hogy kinek milyen tünetei voltak és mennyi idő után sikerült megszabadulni ettől a betegségtől.

Esetleg milyen gyógyszerekkel kezelt

#prosztata #Dr Fél Tamás
2013. ápr. 2. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A férjemnek volt.

Tünete nem volt, 6 hetes Sumetrolim kúrával gyógyították ki.

Ha szeretnéd az orvos elérhetőségét, írj privátot.

2013. ápr. 2. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt az orvost, de azt tudom, hogy kisvirágú füzike nagyon jó rá. Nem tudom, hogy csak teában lehet-e kapni vagy tablettában is, de nagyon hatékony (és természetes, nem szintetikus). Ezenkívül a Peponen kapszula is mehetne mellette (ami meg tökmagból van). és milyen tüneteid vannak még? mert biztos akad rá valamilyen jó homeopátiás szer!
2013. máj. 24. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Bakker! Öt percenként írsz ki kérdést a prosztatagyulladásról. Fogadd el, hogy nehezen gyógyul. Nehéz betegség, lassan múlik el. Attól nem lesz jobb neked, hogy egyre több laikus ember hülyébbnél-hülyébb tanácsaira hallgatsz.
2013. máj. 24. 12:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Úgy gondolo mindenki szive joga hogy mit és mennyiszer ír ki.

Sajnos hogy ilyen betegségem van és nem tudok meggyógyulni belőle!

Nem egy orvosnál jártam már ez miatt!

A kritizálást meg mellőzük,nem kell le nézzni a másikat ez miatt.....

úgyhogy "NO KOMMENT!!!"

2013. máj. 24. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem néztelek le. Nem nézlek le.

Csak azt mondom, hogy a prosztatagyulladás krónikus formája ilyen, amilyen. Lassan, nehezen gyógyul. Bízz az orvosodban. Nagy név gyulladásos panaszok kezelésében.

Nincs értelme folyamatosan kérdéseket kiírni róla. Nyilván van akit nem tudott kikezelni és van sok olyan akit meggyógyított. Ez minden szakemberre igaz az egészségügy minden területén.

Nincs értelme újabb és újabb orvosokat felkeressni, ez csak csökkenti a gyógyhajlamot. Őt választottad, jó helyen vagy ott. Légy türelmes, járj kontrollra, ha problémád van, beszéld meg vele. Ez az útja a gyógyulásnak.

2013. máj. 25. 09:11
 6/6 anonim válasza:
Igen, engem, hosszú antibiotikum kúrával. Akkoriban a BHC-ban dolgozott. Előtte hat évig szenvedtem és hárman futottak neki.
2014. jún. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!