Mik a prosztatagyulladás tünetei?
Figyelt kérdés
Mostanában ilyen zselésen összeállt fehér darabok vannak az ondómban és arra gyanakodtam hogy prosztatagyulladásom van?? Ez lehetséges??2013. júl. 31. 14:31
1/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok!!
2013. júl. 31. 14:32
2/8 anonim válasza:
Az normális dolog,hogy zselés .Annak más oka van .
A tünetek közé tartozik alhasi fájdalom,csipős,égetős érés vizelés végén főleg .Az elélvezés is fájdalommal jár .
3/8 A kérdező kommentje:
Szóval az hogyha ilyen darabok vannak benne az normális!?? Alapjáraton ilyen fehér zavaros, de vannak benne ilyen keményebb zselés darabok!!
2013. júl. 31. 15:47
4/8 anonim válasza:
Belőlem is szokott ilyen ragasztószerű vmi jönni, sztem nem is prosztata váladék az, van még 1-2 mirigy a láncban.
5/8 anonim válasza:
menj el urólogushoz....majd feldugja az ujját a hátsódba...
6/8 A kérdező kommentje:
Voltam urológusnál, és semmi problémát nem talált mindent megvizsgált de azt mondta semmi bajom nincsen! :)
2013. aug. 8. 07:36
7/8 anonim válasza:
Izgalom, merevedés alatt több termelődik ondóból és prosztataváladékból is. Ha nem fáj, és nem büdös, és egyéb panasz sincs, nem gond persze attól még lehet benne baktérium tünetmentesen - de nem attól lesz csomós. Ez itt azt írja BELÜLRŐL is jöhetnek a prosztata fertőzések! :
Ha pár napig nem jön ki, zselatin szerű csíkba tekeredős fehéressárga rész lesz benne, és átlátszó gumicukor szerű zselé darabkák.
8/8 anonim válasza:
Nekem pl. minden nap égett a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!