Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elmúlik ez a herefájdalom?

Elmúlik ez a herefájdalom?

Figyelt kérdés
Szóval,reggel kicsit megnyomtam,azóta fáj. Rendellenesség nincs a zacsiban :) Ja és ilyenkor inkább le kell csapolni,vagy pont hogy pihentetni kell. Értitek :) ? Köszi.
2014. máj. 23. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

3as és 8as vagyok. Sok mindent láttam már, van aki korán kezdi, nem ismerem a kérdezőt így nem tudhatom, hogy ő hogy van ezzel. Azért fontos erre rákérdezni, mert ekkor nemi betegség gyanúja is felmerül, egyetlen aktustól is lehet fertőzést kapni, nem szükséges rendszeres nemi élet.

Kedves kérdező, én azt javasolnám, hogy most mivel úgyis hétvége jön, ha a panaszod nem múlik, akkor hétfőn nézesd meg magad egy urológussal! A leírtak alapján nem tűnik úgy hogy nagy baj lenne, de hb nem múlik el, jobb az óvatosság! A borogatás feleslegesnek tűnik mivel nincs gyulladásra utaló jel (vörösség, duzzanat) de ha úgy érzed jöt tenne, semmi akadálya :) Ha kialakul gyulladás, akkor javasolt hideg borogatäs és a herezacskó felpolcolása, illetve urológus!

2014. máj. 23. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírásért, mobilról írok.
2014. máj. 23. 20:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket :) Ha nem múlik hétfőig , doki :)

Azért borogatom,mert belegondoltam, ha a karomat megszoritom,akkora erővel,hogy az neki fájjon,a pici gólyot is meg lehet,és elmúlik remélem. Majd irok! :)

2014. máj. 23. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Jobbulást, aztán írj majd mindenképp, hogy mi lett veled! :) Remélem nem lesz semmi gond!
2014. máj. 23. 21:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Esetleg volt valakinek ilyen panasza? Ha igen mi volt a gond?

2014. máj. 23. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Na, mi újság, hogy vagy azóta?
2014. máj. 26. 19:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Már szinte semmennyire nem fáj. Köszi hogy segítettekek :)
2014. máj. 27. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!