Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 1 hete egy csajjal találkoztam...

1 hete egy csajjal találkoztam, de miért fáj a herém?

Figyelt kérdés
6 órán keresztül izgatott, többször orgazmus közelben voltam és olvastam ilyet hogy pont ezért fájhat a herém mert van valami ilyesmi dolog.. de lehet hogy megütötte nem tudom, és 1 hete nem azt mondom h nagyon fáj, de néha igy érzem hogy kicsit igy beszúr valami a jobb oldalán, meg valami kisebb csomót érzek ott, aggódok.. segítsetek lécci

2014. ápr. 28. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ezt "vőlegénybetegségnek" hívják, ami azért alakult ki, mert 6 órás ingerlés után nem következett be magömlés. Ez lényegében egyfajta izomláz.

A csomó, amit kitapintottál nem lehet, hogy a mellékheréd? Nézd meg, hogy ugyanott nincs a másik oldalon is?

2014. ápr. 28. 17:27
 2/14 A kérdező kommentje:
nem ott nincs ilyen csak a jobb oldalt, de ezt se csomonak mondanám hanem a herémen van csak ilyen görcs féleség amit ha kicsit nyomogatok akkor egy kicsit fáj..
2014. ápr. 28. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy összeköthető e vele, de a derekam is elkezdett rá 1-2 napra fájni
2014. ápr. 28. 17:52
 4/14 A kérdező kommentje:
nem is a derekam, hanem lejebb a seggemnél :D
2014. ápr. 28. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Az meg a prosztatád lehetett .
2014. ápr. 28. 18:24
 6/14 A kérdező kommentje:
most akkor melyik a bajom? :/
2014. ápr. 28. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak vőlegénybetegség, de ha bármilyen elváltozást tapasztalsz a heréiden, azt meg kellene mutatni orvosnak a biztonság kedvéért!
2014. ápr. 28. 18:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyenlőre nincs semmi elváltozás... csak most nagyon beszartam hogy esetleg prosztatagyulladás.. remélem nem
2014. ápr. 28. 18:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Hogy tudd,nem csak a herék fájdulnak ilyenkor.Azért teszik,mert felizgult helyzetbe hoztad őket,készültek az üritésre ,de sajnos ez nem következett be .Az egész alhasad megfájdulhat.A tökeid annyira begyulladhatnak ,hogy orvoshoz is el kell menni .Mert becsaptad őket,a testedet nem tudod becsapni .Itt az élő példa .

Ez van a prosztatánál is .A prosztata egy nagy mirigy ,ami kizárólag a nemi izgalom hatására kezd el dolgozni .

Nem előtte is mint a herék ,neki nincsen "raktára "

Az egész prosztata állomány termeli a nedvet,amit végül is nem tud a külvilágra juttatni .Legközelebb ha ilyen helyzetbe kerülsz,amint lehetőséged lesz rá ,azonnal csapasd ki .Az 1 es is jót írt .

2014. ápr. 28. 20:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És akkor most ezzel orvoshoz kéne forduljak?
2014. ápr. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!