Az gáz ha a nagyobbik here iszonyatosan fáj?
Tompa fájdalmat érzek.
Pár hete észre vettem egy borsó nagyságú kis valamit a here mellett.Ami mostanság még feltűnt,hogy mikkor a heréket tartom a tenyeremben akkor maguktól lassan mozognak.Kicsit ijesztő.
Lehet az az oka,hogy a munkahelyemen nagyon nehéz raklapot kézzel húztam arrébb? kb olyan 100kg lehetett a raklap súlya.
Bocs 2 es,de te nem tudod mi az a lágyéksérv.
Köszönő viszonyban sincs a herével .A lágyéksérv nem here mellett keletkezik ,hanem az alsó hasfalon.Ez lehet bármelyik oldalon .
Kezdődő sérv: maga a sérv még nem látható, de a hasűri nyomás növekedésekor - köhögés, székelés, erőlködés - már érezni az előtüremkedő tömlőtartalmat.
Inkomplett sérv: a sérvtömlő már benyomul a lágyékcsatornába.
Komplett sérv: a sérvtömlő benyomul a lágyékcsatornába, és a lágyékcsatorna külső nyílásán elődomborodik.
HERESÉRV: A HEREZACSKÓT KITÖLTŐ LÁGYÉKSÉRV.
Akkor csak van köze a herékhez...
Bocs 6 os .
Címlap
Here-sérv
Az elnevezés megtévesztő, mert a kóros folyamatnak a heréhez semmi köze nincs, csak az elhelyezkedés közelsége miatt használjuk ezt az elnevezést.
Akkor mi köze is van a heréhez ?
Ez így igaz 8 as,csak hogy ez akkor sem here betegség. A zacsiba való lecsúszó bél ,nem egy borsó nagyságú kis valami.A herékhez lefutó erek,ondóvezetékek meg egy külön csatornában jönnek fel.Én már voltam műtve ilyennel .
A zacsinak még csak közelében sem jártak.A műtétem laptoroszkópos eljárással volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!