Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A maszturbalas befolyasolja a...

A maszturbalas befolyasolja a fitymaszukuletet?

Figyelt kérdés
FItymaszukuletem volt/van , ma voltam az urologusnal es o felhuzta a bort (azt mondta ,hogy nincs fitymaszukuletem) es amiutan o felhuzta utann en is fel tudom huzni , de amikor merev a peniszem a makk nm jon ki , ekkor is hatra kell huzni? Felek hatrahuzni ,mert egyszer amikor hatrahuzta felcsavarodott, igaz ,h akkor tul erosen hatrahuztam.De akkor szerencsere elmentem egy sebeszhez es visszatudta huzni. Amikor merev a peniszem probalkozhatok hatrahuzni?A maszturbalas lehet baj ,ha akkor nm huzom hatra a fityjmat?
2009. dec. 29. 19:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
oke kosz:D
2010. jan. 21. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azert egy bemetszes segithet.

Persze, teljes korulmetelest nagyon nem ajanlom, mert nekem megcsinaltak es nagyon porul jartam... de egy bemetszes lehet, hogy jo lenne, mert az gyorsan meg is gyogyul es biztos, hogy nem "csavarodik fel" utana.

Tagitani lehet kremekkel amugy, ilyet fel lehet iratni, szerintem kerj ilyesmit a dokitol.

2010. jan. 21. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem mit rinyálsz a bajoddal? Oldd meg, ne azon rimánkodj itt, hogy jaj, így romokban..., úgy romokban...

Ne nézz érzéketlen taplónak, de tedd fel magadnak a kérdést...: "Mindent megtettél-e annak érdekében, hogy megoldd (TE MAGAD) a problémádat?" Mert ha megoldottad volna, akkor már rég kiszálltál volna abból a mókuskerékből, amiben azóta benne vagy, amióta tönkretették a farkad!

És ne provokálj,... se engem, sem másokat! A fórum nem rólad szól, hanem a kérdezőkről, de szerintem ezt a srác is elmondta. Unalmas a hármótok vitája, az ellenreakcióként kifejtett provokációddal meg nem leszel különb a Deákné vásznánál.

Ha neked is van problémád, nyiss egy új kérdést, DE INKÁBB keress egy másik orvost és OLDD MEG AZT, mert az okos ember azt csinálja! Mert én nem önsajnálkozom, hanem lépek és megoldok (akarattal) bármilyennemű problémát, amire képesnek érzem magam. Ha meg nem, hát kérek segítséget! Neked is inkább azt kéne tenned vitatkozás, meg mások baxogatása helyett!

Több provokációdra nem fogok reagálni. Nem azért mert nem merek, hanem azért, mert tartom magam annyira intelligensnek és önkritikusnak (mégha most netán ezen gúnyosan vigyorogsz is magadban), hogy nem foglalkozok ilyenekkel, és ilyesmikkel. Ha tenném, lesüllyednék a szintedre.

2010. jan. 31. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, barki jarhat ugy, hogy elrontjak, epp arra akarja felhivni a figyelmet valaki, hogy ha nem muszaj, akkor ne vagasson le senki magabol feleslegesen semmit, ami egeszseges, ep, vagy helyrehozhato.

Amit te csinalsz most, az olcso demagogia, megprobalsz igazsagot tenni, de nem megy, nem latod a lenyeget.

Olvass utana, eleg sokan vannak, akik nem elegedettek a korulmetelessel, meg olyanok is, akiknek "jol" sikerult.

Elejukallnal es szemukbe neznel? Igen, vagy nem?

Itt a valaszok a kerdesre kell, hogy erkezzenek, az en valaszom is a kerdezonek szol, amikor megerositem, hogy nem szabad levagatni magunkbol semmit, amit masok divatbol vagy a biznisz miatt levagatnak mindenkivel, akivel csak talalkoznak a neten.

2010. febr. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!