1 2 3 kérdése:
Maszturbálás után miért van ez?
Figyelt kérdés
maszturbálás után kb 5 perc múlva egy folyadék szerü valami jön ki a hímvesszőmből mi az? és miért jön elő?2011. aug. 20. 01:04
1/14 anonim válasza:
pisi, vagy nem verted ki rendesen és később távozik a sperma!
2/14 A kérdező kommentje:
nempisi xddd és rendesen kiverem mert jön a sperma
2011. aug. 20. 01:09
5/14 A kérdező kommentje:
17
2011. aug. 20. 01:11
6/14 anonim válasza:
Idióta válaszolók...Ez teljesen természetes,hisz a férfiaknak is van váladék szerű folyásuk,jó lehet hülyén hangzik..de teljesen természetes ne aggódj :)
7/14 anonim válasza:
"Idióta válaszolók...Ez teljesen természetes,hisz a férfiaknak is van váladék szerű folyásuk,jó lehet hülyén hangzik..de teljesen természetes ne aggódj :)"
Ha az előnedvre gondolsz, csibém, az nem véletlenül _elő_nedv. Nem a recsi után fog jönni.
Más folyás pedig nincs.
A recskagép pedig rákos. Punktum.
8/14 anonim válasza:
szánalmas vagy szerintem, rákos az eszed tokja,itt emberek azért kérdeznek,hogy őszintén válaszoljunk...szerintem nem azért,hogy sértegessük a másikat...esetleg az agyaddal lehet probléma,ha azt hiszed,hogy rákos.
9/14 anonim válasza:
rákos vagy nem azt nem tudom,de az biztos ,hogy idióta hozzá szóló az a 01:50-es,kolléga menet orvoshoz majd az ki vizsgál jobbulást!
10/14 anonim válasza:
bocsi rosszul írtam 01:35 az idióta!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!