A túl sok maszturbálás vezethet impotenciához? Már kb 3 hete nem kemény amikor feláll. (a hosszával nincs gond) Olyan mintha "elhasználtam" volna.18/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 11:32
1/6 anonim válasza:
Nem hinném, de nem kell a f*szverésnek élni. Keress valami hasznos, értelmes elfoglaltságot.
2/6 anonim válasza:
Nem fog elhasználódni. Csak pihentesd egy picit haver :D
3/6 anonim válasza:
Jó tanács... vegyél ki egy tantra könyvet :)
4/6 anonim válasza:
18 évesen még nem hazsnálódott el
majd 80 évesen
ellenben ha úgy érzed, most már nem vagy annyira kemény, akkor simán lehet vmi kardióvaszkuláris bajod, de én ezt 18 évesen erősen kétlem
5/6 anonim válasza:
Hát a kérdésed régi látom. De nekem is hasonló problémám jelentkezett mostanság. Nem hiszem hogy gond lehet az ember ilyen fiatalon nem kap semmi komoly betegséget ha mégis kezeléssel gyorsan visszájára fordítható a folyamat (hisz fiatal könnyen gyógyuló szervezetről van szó, da ha nagyon aggódsz menj urulógushoz és kérj valami vizsgálatot.
Amúgy mi a helyzet azóta?
6/6 anonim válasza:
és a túl sok maszturbálás nem hiszem hogy okoz impotenciát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!