Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Menjek-e Aids szűrésre vagy...

Menjek-e Aids szűrésre vagy fölösen aggódom?

Figyelt kérdés
A Helyzet a következő:-Volt egy afférom egy fizetős leánykával(nem az útszéli fajtával),használtam óvszert a szexhez ,de a szopáshoz nem ill nem mindig,volt gumival és nélküle is.A "hölgy" azt mondta minden pénteken jár orvoshoz én pedig elhiszem miért ne tenném.A problemem az hogy mivel más okosság is volt a szervezetemben eléggé kókadoztam a gumit sem tudtuk rendesen tövig húzni csak majdnem tövig és a kezemen ill a hüvelyk ujjamon volt egy száraz seb a körmöm felett és esetleg az érintkezhetett a kotonnal mivel hogy mint mondtam kókadoztam és segíteni kellett kézzel.Lehet sőt biztos hogy baromság ,hogy félek ,de nem egyedül élek és nem szeretném a családomat veszélynek kitenni ha én véletlen elkaptam .Nyilván teljesen biztos csak a szűrés után lehetnék ,de kiváncsi vagyok mások véleményére is ,mert alapvetően elég parás típus vagyok.Mellékesen megjegyzem ,hogy ez volt éltemben az első ilyen alkalom ,de az utolsó is.

2014. máj. 22. 17:43
1 2
 11/11 fifien válasza:
en a ferjemmel szexmoziba szoktunk jarni es ot szoktunk jatszani juknal egymassal h kiverem masoknakis vaginamba senkisem nyulhatott se szamba.. kerdesem a kovetkezo karcolas volt a ujamnal mindig konyhai balesetek szoktak erni kis karcolas ujnal icike picike pontnyi seb stb mindig ragtapasz volt rajtam de volt mikor kezet mostam es lejott a ragtapasz ugye igy nem kaphattam aidset ??
2014. jún. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!