Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pesten hol tudok elmenni nemi...

Pesten hol tudok elmenni nemi betegség szűrésre? Lehetőleg ingyenesre?

Figyelt kérdés

Az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy összejártam egy csajjal 2 honapig, és kiderült a végén, hogy egyébként prosti már évek óta. (mondjuk már van mellette rendes állása is, de a vér nem válik vizzé ugye) :( :( :(

Na és én nekem meg nincsen pénzem 10en sok ezer forintos vizsgálatra, ugyanakkor szeretném magam nem csak HIV-re megnézetni :( Mert hiába magyarázza nekem itt, hogy ő tiszta és én vagyok a bunkó, azért mégiscsak megjárta a nunáját több száz pasi. És semmi garancia nincs rá, hogy ezek válogatott emberek voltak.

A helyzetet súlyosbítja, hogy pont kivágtak az állásomból, és perpillanat ügyintézés alatt van, hogy legyen eü ellátásom.

2014. ápr. 2. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

és gumi nélkül csináltad vele?

az anonim szűrés ingyenes, ott néznek hiv, hepatitis, szifiliszt

de az ablak hivnél 1 hónap a többinél inkább 2

2014. ápr. 3. 00:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Gumi nelkul nem. De egyzser kiszakadt de azt eszeleltem azonnal. Csak hat az oral ott van még meg a nemi szervek osszeérese
2014. ápr. 3. 00:57
 3/3 anonim ***** válasza:

akkor simán lehet hogy nem kaptál el semmit

az anonim szűrés ingyenes

neten megtalálod hova mehetsz

2014. ápr. 3. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!