Mi a biológiai magyarázata annak, hogy ha a fiúk húzogatják a bőrt a péniszükön akkor elmennek?
Figyelt kérdés
Miért van ez így? Mi okozza ezt?2014. máj. 13. 12:27
1/5 anonim válasza:
Mert az u.n frikciós ingerek váltják ki ébrenlét alatt az orgazmust.
2/5 anonim válasza:
A makk alatt kb 1 ujjnyival van az elélvezést beindító idegvéződések központja .Ennek a helynek az ingerlése az idegrendszeren keresztül jelez az agynak,ami a központi idegrendszeren keresztül beindítja a nemi szervek működését .Bármilyen módszert is alkalmaznak a fiúk,ezt a területet mindig ingerlik.A többi érző idegvégződés ,csak
az izgalom fokozását teszi lehetővé .A metéltek kb 60 % át veszitik el ezeknek .
3/5 anonim válasza:
"A metéltek kb 60 % át veszitik el ezeknek ."
Talán a heréltek, mint te is...
4/5 anonim válasza:
En nem tudom, a meteltek hany szazaleka vesziti el az oromszerzes kepesseget, de azt tudom, hogy nekem kb csak pisilesre hasznalhato a korulmeteles miatt a peniszem....
5/5 anonim válasza:
Ennek ellenére hogy a fitymának meg van a szerepe és a maszturbálásnál is fontos,sokan akarják itt a népet metélésre buzdítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!