Miért jó a kóla hasmenés esetén. Hallottam már régebben is, h ezt javasolják, de nem értem, h mi a magyarázata?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 21:44
2/8 anonim válasza:
Nem hasmenés,hanem hányinger ellen jó a benne lévő kinin miatt,akárcsak a tonik. A hasmenést a koffein miatt fokozhatja.
3/8 anonim válasza:
Valóban,inkább hányinger ellen ajánlják a hideg kólát,én hasmenés ellen még nem hallotta,hogy valakinek használt volna.
4/8 anonim válasza:
Én is hányingerre hallottam a kólát.
Hasmenésre a házi gyógymód a keserű csoki (legalábbis mi ezt szoktuk rá, ill a széntabletta de az már "gyógyszer").
5/8 A kérdező kommentje:
Hányás nincs, csak egy ronda kórházi fertőzésből eredő hasmenés ---- ezért nem értem a cola itatását.
2014. márc. 12. 18:54
6/8 anonim válasza:
Akkor ne idd! A hasmenésedre akár rossz hatással is lehet. Egyél reszelt almát,sárgarépát,főtt rizst, étcsokit,mákot,vegyél probiotikumot és lehet,hogy szükség lesz széntablettára vagy Bolus Adstringensre. Más hasfogót (Imodium és társai)ne vegyél be!
7/8 A kérdező kommentje:
Sikerült egy klinikai kezelés után a nagy adag antibiotikum miatt "összeszedni" a clostridium baktériumot. ( férjemről van szó ) . Végtelen gyenge lett, gyógyszert, diétát kapja ----egyre jobban el vagyok keseredve a gyenge állapota miatt.
2014. márc. 13. 22:04
8/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj! Szedje a gyógyszereket,de akár hosszú napokig eltarthat. És persze,hogy gyenge,amíg hasmenése van és nem tud rendesen étkezni. Mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!