Fáj a herém ha dolgozok, ha ithon vagyok olyan mint régen, miért?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén fogalmaztam ott fent,de ez az igazság,a munkahelyemen folyamatossan 20-25 kilós zsákokat kell emelgetni,vagy ha pont nem azt,akkor valami mást,de azis nehéz. Néha ha annyira erölködök,majdnem beszarok annyira fáj a jobb vagy a bal herém,már nem is tudom,mindig változó. De ha ithon vagyok hétvégén,és nem csinálok megeröltető munkát akkor nincs semmi gondom.
Ha hozzá nyúlok nem fáj,nincs feldagadva,nem hordok szűk nadrágot stb... csak fáj ha nehezet emelek,vagy éppenséggel kicsit szökkenek vagy ugrok egyet,akkor is. Ez mi?
2014. máj. 13. 02:01
2/5 anonim válasza:
Lehet rejtett lágyék vagy heresérv. Nézesd meg dokival!
3/5 A kérdező kommentje:
és azzal mit csinálnak?
2014. máj. 13. 11:28
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, de ha nem akarod hogy a beleid a herezacsidban kössenek ki, akkor nagyon gyorsan menj orvoshoz!
5/5 anonim válasza:
Vagy here viszer, nekem is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!