Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tegnap masztiztam és sikerült...

Tegnap masztiztam és sikerült is, de közben folyamatosan azon görcsöltem, hogy nehogy benyisson közben anyám (pedig erre kicsi volt az esély, mert éppen az előtt feküdt le), ez nem baj? Ettől még sikeresnek mondható a maszti és nem lesz bajom? 30/f

Figyelt kérdés

Szüleimmel élek, mind2en itthon vannak mindig, mivel már nyugdíjasok, és én csak este tudok masztizni (újabban elég hetente 1x...) miután lefeküdtek, mert akkor "tiszta a levegő", de akkor is benézhetnek (pl. ha anyám kijön WC-re...), mivel nem lehet bezárni az ajtókat és kopogni sem szoktak ha benéznek, ezért idegeskedek közben ezen... Persze próbálom mindig úgy időzíteni, hogy a legkisebb esélye legyen annak, hogy felkelnek pl. WC-re (a lefekvésük után csinálom nem sokkal...), de időnként még ígyis szoktam ezen izgulni, mint ahogy tegnap is...

Ennek a kérdésnek az előzménye, ami szintén az enyém:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

2014. máj. 10. 13:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Hidd el nem lessz semmi baj ha anyád benyit:1 harminc vagy ez szerintem normális 2 ha benyit akkor legalbb hamar elélvezel mert tudod h ott van 15/L
2014. máj. 12. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

mekkora loser vagy!

30 évesen mit ellenőriznek a szüleid?

Mi az hogy nem lehet bezárni az ajtót?

nekem hasonló problémám volt 15 évesen,kb:2 napig,utána vettem egy rigli zárat,3perc alat felszereltem,és ciao rámnyitás.

2014. máj. 22. 12:18
 13/14 A kérdező kommentje:
No ma megint volt maszti, és közvetlen az elélvezés után azonnal azon idegeskedtem, hogy rámnyitnak (kell ahhoz egy kis idő még elélvezés után, hogy ne "bukjak le"...) De akkor ezek szerint ettől nem lehet bajom? Csak mert hétfőn egy számomra nagyon fontos és drága nap lesz (egy nagy élmény...), és nem akarok emiatt ezen izgulni, mert az akkor elrontja az élményt... :S
2014. máj. 23. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

13:51

Ilyen korán ittál, hogy ezt a kérdést humorosnak tartod?

Hát elég nagy handicap-ed van, az tuti. És nem a mszti miatt LOL

2014. máj. 24. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!